x
Filmek

[DC FanDome] Dwayne Johnson megosztotta az első képet a felvillanyozott Black Adam hőséről

Ilyen lesz Black Adam, amikor villámok cikáznak a testén.

[DC FanDome] Dwayne Johnson megosztotta az első képet a felvillanyozott Black Adam hőséről
  • Publishedaugusztus 22, 2020

A DC FanDome kezdetét vette. Berobbant a Wonder Woman 1984 újdonsült előzetese benne Gepárddal, majd James Gunn egy őrületes sneak peek társaságában bemutatta a The Suicide Squad csapatát. Csak egy órát kell várnunk a Black Adam hivatalos bemutatójára, hiszen ma éjszaka Dwayne Johnson újdonsült karaktere is szerepet kap a DC FanDome virtuális eseményen. A karakterről már láttunk tervet, miután a Warner Bros. bejelentette a filmet, most pedig A Szikla osztott meg egy újabb videót karakteréről.

A Black Adam panel magyar idő szerint 00:10 perckor kezdődik, s nagyjából 15 perces műsorral várják a rajongókat. Az eddigiekből kiindulva a műsor házigazdája Johnson lesz, és várhatóan egy rakás információt megosztanak majd a filmről, köztük megmutatják a logót és alighanem jelmezben is látjuk majd a színészt – eddig csak koncepciós terveken mutatta magát Black Adam. De a főszereplő mellett várunk más szereplőkre.

A Dwayne Johnson főszereplésével készülő Black Adam rendezője Jaume Collet-Serra (A zátony), a forgatókönyvön pedig Adam Sztykiel (Rampage: Tombolás, Scooby) dolgozik. A napokban már kiderült, hogy Hollywood legjobban fizetett színésze mellett ott lesz még Noah Centineo (mint Atom Smasher) és Alexander Skarsgård is Hawkman szerepében.

A Black Adam tervezett bemutatója 2021. december 22.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.