Hawkman

A hírek szerint Alexander Skarsgård a Black Adam legújabb sztárja, méghozzá Hawkman szerepében

Megvan a Black Adam-film újabb szereplője?

Alig néhány hete kapott megerősítést egy korábbi hír, miszerint a Black Adam-filmben Dwayne Johnson főszerepe mellett szerepet kap még Noah Centineo, mint Atom Smasher, most újabb nagy név csatlakozhatott a szereplőgárdához. Ezúttal Alexander Skarsgård színész neve merült fel, mint egy lehetséges befutó. A színész korábban olyan alkotásokban tűnt fel, mint a Tarzan legendája vagy a The Stand című tévésorozat, a jövőben pedig a Godzilla vs. Kong folytatásban is szerepet kap.

A dolgok afelé mutatnak, hogy a Warner Bros. egy nagyszabású show-val készül, s a filmben bemutatják majd a Justice Society of America névre keresztelt formációt, hiszen ezt igazolja a legújabb igazolás is. Skarsgård rögtön egy kulcsfontosságú szereplőt kelthet életre a filmvásznon. A The Illuminerdi értesülései szerint a stúdió ragaszkodik a sztárhoz, hogy ő kapja Carter Hall szerepét. Bár itt szögeznénk le, hogy hivatalos tárgyalásra még nem került sor, legalábbis eddig nem. Ennek ellenére a stúdió első számú jelöltje az Emmy-díjas színész Hawkmanre.

Skarsgård kitűnő választásnak tűnik, azonban a Warner már arra is felkészült, ha esetleg nem sikerülne meggyőzni a színészt. Úgy tudni, hogy Sam Heughan neve is belekerült a kalapba, így akár még őt is láthatjuk majd Hawkman szerepében. Ezeket a híreket kezeljük óvatosan, hiszen a stúdió nem jelentett be semmit, noha a lap az elmúlt időben többször is hetekkel előre szellőztette meg a nagy bejelentéseket. Nem lepődnénk meg, ha az augusztus 22-én kezdődő DC FanDome rendezvényen ezt is megerősítenék.

Alexander Skarsgård
Total
1
Shares
Previous Article

Alakul A korona utolsó két évadának szereplőgárdája

Next Article
Harry Potter és a bölcsek kövére

A Harry Potter és a bölcsek köve átlépte az egymilliárd dolláros mérföldkövet, miután Kínában újrabemutatták

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!