Főoldal Filmek Atom Smasher szerepében csatlakozott Noah Centineo a Black Adam szereplőgárdájához
Filmek

Atom Smasher szerepében csatlakozott Noah Centineo a Black Adam szereplőgárdájához

Atom Smasher is feltűnik majd a Black Adam-filmben.

659
Black Adam

Nagyon úgy tűnik, hogy a híres Justice Society of America szuperhős formáció is szerepelni fog majd a Dwayne Johnson által vezetett Black Adam-filmben. Ennek a csapatnak az egyik karakterét keltheti majd életre Noah Centineo, aki legújabban csatlakozott a filmhez. A hírek szerint Atom Smasher szerepében fog majd bemutatkozni, s mindez a korábbi pletykákat hivatott megerősíteni, ami a karakter felbukkanásáról szólt.

A The Hollywood Reporter számolt be elsőként a hírről, hogy A fiúknak, akiket valaha szerettem sztárja, Noah Centineo is csatlakozott a filmhez, s ő lesz majd az említett antihős a filmben. Centineo neve nem most került először összefüggésbe a filmmel, mindeddig azonban nem tudták párosítani egyik karakterrel sem a színészt.

Noah Centineo

A képregényekben Atom Smasher, másik nevén Albert Rothstein, egy olyan férfi, aki képes hatalmasra nőni, s ezzel exponenciálisan megnövelni az erejét. A karaktert még filmvásznon nem mutatták be, ám a The CW amerikai csatornán futó The Flash című sorozatban már látták a rajongók. Most pedig a mozikban is bemutathatják.

A Black Adam rendezője Jaume Collet-Serra lett, aki a címszereplő és Atom Smasher mellett olyan karaktereket is bemutathat a Shazam! spin-off részében, mint Cyclone, Hawkman, Hawkgirl és Dr. Fate. Egyszóval a következő hónapokban várhatóan még több szereplőválogatásról hull majd le a lepel. Pletykák szerint a Black Adam sikerétől függ majd, hogy a Warner Bros. elkészítse-e a JSA-filmet.

A film forgatása júliusban vette volna kezdetét, ám a koronavírus-járvány miatt ezt is el kellett tolni. A Szikla korábban úgy fogalmazott videóiban, hogy nem kell késéstől tartani, hiszen már augusztusban vagy szeptemberben beindítják a kamerákat, de a legfrissebb adatok alapján azon sem lepődnénk meg ha csak 2021 elején tudnák elkezdeni a munkát.  

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...