Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Megfejtették Rébusz titkos üzenetét a The Batman előzetesben

A rajongók máris Batman segítségére siettek.

Vasárnap hajnalban bemutatták a várva-várt The Batman első kedvcsinálóját, ami ráerősített Matt Reeves rendező korábbi állítására, miszerint egy galériára elegendő gonosztevővel néz szembe a Sötét lovag. Az előzetesben néhány képkocka erejéig feltűnt Colin Farrell, akit úgy elmaszkíroztak a készítők, hogy csak nagyon nehezen szúrhattuk ki Pingvin mögött. De Rébusz is szerepelt a videóban, aki egy kódolt üzenetet is hátrahagyott főhősünknek.

Az utalásokkal és rejtélyekkel teli előzetes után a rajongók is gyakorolhatták detektív képességüket, hogy mennyire jól boldogulnak a kódfejtéssel. Rébusz egy levelet hagyott hátra Batmannek, benne egy titkos üzenettel, amivel majd a főhősnek is meg kell birkóznia. Természetesen a rajongókat is nagyon érdekelte, mi állhat a szimbólumok és jelek mögött, ezért feltörték Rébusz üzenetét.

Jeffrey Wright alakításában Gordon rendőrfőnök egy képeslapot tart a kezében, amit Batmannek címeztek. A lap bal oldalán az áll, hogy ’mit csinál egy hazug, ha meghal?’, míg a jobboldalon egy kódolt sort olvashattunk a lap alján.

A lenti képen olvasható a megfejtés, vagyis a képeslapon fordításban az áll: ‘Még mindig hazudik.

A kód megvan, de még nem tudni, hogy mit jelent, kinek címezte pontosan. Valószínűleg Rébusz a filmben magasabb beosztású szerepelőkkel is végezni fog, akiket hazugoknak gondol korrupciós ügyeik miatt. Eközben a Sötét lovagot arra kéri, hogy hunyjon szemet a további gyilkosságok fölött. Rébuszról a rendező úgy nyilatkozott hétvégén, hogy Paul Dano karakterét ilyen formában még soha sem láttuk, és attól lesz igazán izgalmas, hogy Paul egy rendkívül tehetséges színész, és amit művel, attól eldobjuk majd az agyunkat.

Még több a témában...

Henry Cavill állítása szerint nem lesz ott Az Igazság Ligája pótforgatásán?

Kévés Bence Mihály

James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy eredettörténetet dobott össze Peacemakernek

Kévés Bence Mihály

Peacemaker mellett a Task Force X más karaktereit is visszahozza James Gunn az HBO Max sorozatába?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat