The Batman

[DC FanDome] Pingvin mellett Rébusz is elbújt a The Batman előzetesében

Rébusz soha nem látott jelmezben.

Miután a hajnalban bemutatták a The Batman teaser előzetesét, másról sem bírunk beszélni, hogy mit láttunk, mit fedeztünk fel az ízelítőben. A DC Filmek vezére, Walter Hamada a bemutató előtt már elárulta, hogy Reeves a Batman: Year Two című képregényt vette alapul, amikor nulláról újraírta a forgatókönyvet. Amikor a filmben megismerjük Bruce Wayne-t, már két éve Batmanként ténykedik Gotham Cityben.

A rendező mást is elárult. Kiderült, hogy Macskanő miért visel bankrablóhoz hasonló jelmezt a videóban. Reeves állítása szerint Selina Kyle itt még nem vette fel híres Macskanő alteregóját, vagyis a karakter még nem döntötte el, hogy ki ő valójában. De Pingvin, Colin Farrell karaktere is hasonló cipőben jár, ő szintén karaktere sötét életének elején jár. Mindkét karaktert kétszer mutatták nekünk a videóban, utóbbit csak nagy odafigyeléssel vehettük észre, annyira eltorzították a színészt.

A film főgonoszáról a bejelentés óta mennek találgatások, hogy vajon ki lesz Batman legfőbb kihívója – pletykák szerint a denevérember legnagyobb ellenfele is feltűnik majd a folytatásban. A direktor egy korábbi beszélgetésben egy galériára elegendő gonosztevőről beszélt, majd bejelentették Rébuszt. A trailerből sajnos nem derült ki, hogy Paul Dano karaktere lenne a főellenség, vagy valaki más lesz Pingvin és Rébusz felbujtója. Rébuszt halljuk és látjuk is a videóban, akárcsak Pingvint, őt is elég nehéz kiszúrni. Pedig többször is megmutatják, miközben gondosan megcímzett „üzeneteket” hagy főhősünknek.

Amit eddig láttunk a filmből, semmihez sem fogható, egyik korábban bemutatott Batman-filmhez sem hasonlítható. A stílus, az hogy Bruce Wayne detektív tulajdonságát is megcsillogtatja, és a karakterek ábrázolása, mind-mind lenyűgöző. Nagyszerű, amit eddig Matt Reeves művelt a filmmel, pedig még nem is láttuk a végleges formában.

A The Batman bemutatója 2021. október 1-jén lesz, miután a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani a nyári premiert.

Total
4
Shares
Previous Article
The Batman

[DC FanDome] Kiszúrtátok Colin Farrell Pingvinjét a The Batman előzetesben?

Next Article

John Carpenter szerint megvalósulhat A dolog-remake

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!