Főoldal Filmek [DC FanDome] Kiszúrtátok Colin Farrell Pingvinjét a The Batman előzetesben?
Filmek

[DC FanDome] Kiszúrtátok Colin Farrell Pingvinjét a The Batman előzetesben?

Pedig kétszer is feltűnt a karakter.

671
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Magyar idő szerint ma virradóra a DC FanDome-on bemutatták Matt Reeves rendezőtől a The Batman első teaser előzetesét. Bár túl sokat nem tudtunk meg az ízelítőből, de arra pont elég volt, hogy a következő hetekben legyen min csámcsogni és elemezni. Robert Pattinsont jelmezben már láttuk valamikor a télen, ám Colin Farell Pingvinjét mindeddig nagy titokban tartották.

Az este alatt megerősítették, hogy a film a Year Two képregény alapján készül, és főhősünk két éve védelmezi a várost, azonban a korábbi filmekkel ellentétben Batman itt még nem vált Gotham City szimbólumává. Jeffrey Wright által életre keltett Gordon rendőrfőnökkel sem lépett még szövetségbe. Akárcsak Bruce Wayne, más karakterek is csak most kezdik kiismerni másik alteregójukat.

A videóban Zoë Kravitz által megformált Selina Kyle nem a megszokott Macskanő jelmezt viselte. Inkább nézett ki egy bankrablónak, mint az ikonikus karakternek. Erről Reeves annyit árult el, hogy itt még a karakter nem vált Macskanővé, ezért ez a megkülönböztetés a korábbi megjelenésétől. De Pingvin is zavarban szenved. Colin Farrell karaktere még nem döntötte el, hogy mi is ő valójában.

pingvin

Bár az előzetesben kétszer is kiszúrhatjuk Pingvint, csak órákkal az előzetes bemutatója után lepleződött le, hogy Farrell karaktere hogyan is fest a filmben. Hivatalosan még nem erősítették meg nekünk, hogy valóban Farrellt látjuk a fenti képen, de a rajongók mérget vennének rá, hogy ő az (a színész szeme alapján).

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...