The Batman

[DC FanDome] Kiszúrtátok Colin Farrell Pingvinjét a The Batman előzetesben?

Pedig kétszer is feltűnt a karakter.

Magyar idő szerint ma virradóra a DC FanDome-on bemutatták Matt Reeves rendezőtől a The Batman első teaser előzetesét. Bár túl sokat nem tudtunk meg az ízelítőből, de arra pont elég volt, hogy a következő hetekben legyen min csámcsogni és elemezni. Robert Pattinsont jelmezben már láttuk valamikor a télen, ám Colin Farell Pingvinjét mindeddig nagy titokban tartották.

Az este alatt megerősítették, hogy a film a Year Two képregény alapján készül, és főhősünk két éve védelmezi a várost, azonban a korábbi filmekkel ellentétben Batman itt még nem vált Gotham City szimbólumává. Jeffrey Wright által életre keltett Gordon rendőrfőnökkel sem lépett még szövetségbe. Akárcsak Bruce Wayne, más karakterek is csak most kezdik kiismerni másik alteregójukat.

A videóban Zoë Kravitz által megformált Selina Kyle nem a megszokott Macskanő jelmezt viselte. Inkább nézett ki egy bankrablónak, mint az ikonikus karakternek. Erről Reeves annyit árult el, hogy itt még a karakter nem vált Macskanővé, ezért ez a megkülönböztetés a korábbi megjelenésétől. De Pingvin is zavarban szenved. Colin Farrell karaktere még nem döntötte el, hogy mi is ő valójában.

Bár az előzetesben kétszer is kiszúrhatjuk Pingvint, csak órákkal az előzetes bemutatója után lepleződött le, hogy Farrell karaktere hogyan is fest a filmben. Hivatalosan még nem erősítették meg nekünk, hogy valóban Farrellt látjuk a fenti képen, de a rajongók mérget vennének rá, hogy ő az (a színész szeme alapján).

Total
8
Shares
Previous Article

[DC FanDome] Idris Elba a The Suicide Squad karaktere és Superman így kapcsolódik egymáshoz

Next Article
The Batman

[DC FanDome] Pingvin mellett Rébusz is elbújt a The Batman előzetesében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!