Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Matt Reeves végre megmutatta, hogy Robert Pattinson milyen lesz a Batman jelmezben

Közel sem annyira részletes képet kaptunk Batmanről, de legalább már látjuk, hogy milyen lesz Robert Pattinson.

Egy ideje már forgatják a filmet, talán éppen azt szerette volna elkerülni a direktor, hogy forgatási képen kiszivárogjon a főhős, ezért úgy döntött, hogy megosztja az első hivatalos képet a címszereplőről. A szerelmesek világnapján mi mással is kedveskedhetett volna Matt Reeves, a The Batman rendezője, mint egy olyan képpel, amin Robert Pattinson megmutatja a Sötét lovag jelmez felső részét.

Egy közel egyperces kamerateszt felvételről van szó, ami egészen sötétre sikerült, s csak elvétve szúrhatjuk ki rajta a szereplőt, és teljes képet sem ad Batman új szereléséről, de a mellkason tisztán kivehető az új embléma, valamint Pattinson a szerelés mögött. A videó alatt hallható zene pedig alighanem Michael Giacchino zeneszerző egy korai darabja, hiszen mint ismert, ő komponálja majd a film zenéit.

A sötét lovag főszerepét Robert Pattinson kapta, akit sokan az Alkonyatból a vámpírral azonosítanak, de mások mellett a Golden Globe-nyertes Jeffrey Wright Gordon rendőrfőnök szerepében, a Macskanő Zoë Kravitz lett, a film egyik gonosztevőjét Paul Dano kelti életre, aki Rébusz szerepét kapta, Andy Serkis lesz Alfred, Colin Farrell Pingvinként mutatkozik be, az újonnan csatlakozó John Turturro pedig Carmine Falcone karakter szerepében lesz látható.

Matt Reeves teljes titoktartásban készíti a szuperhősfilmet, bár az elmúlt hetekben több karaktert is megerősített már, de a sztorit még mindig hétpecsétes titokként kezelik, de pletykák szerint a történet alapját a The Long Halloween képregény adja.

The Batman bemutatóját 2021. június 25-ére tűzték ki.

Még több a témában...

Mikor folytatódik a The Batman, a Jurassic World 3., a Shang-Chi és más filmek forgatása?

Kévés Bence Mihály

Nem streaming lett belőle, hanem két hónappal eltolták a Wonder Woman 1984 bemutatóját

Kévés Bence Mihály

Jelentést kaptunk, hogy áll most az Aquaman 2. forgatókönyve, és mi újság a The Trench-filmmel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon