The Batman

Egy hivatalos fényképpel erősítettek rá, hogy forog a The Batman, ami a logót is leleplezte

Évek óta ment a huzavona a The Batman-film körül, Matt Reeves rendező érkezésével azonban végre mederbe terelték a szólófilmet.

Évek óta ment a huzavona a The Batman-film körül, Matt Reeves rendező érkezésével azonban végre mederbe terelték a szólófilmet.

A rajongók évek óta várnak már az új Batman-filmre, amit eredetileg Ben Affleck főszereplésében képzeltünk volna el, ám időközben őrségváltás történt a projektnél. Affleck előbb lemondott a rendezés jogáról, majd a főszerepről is, helyét pedig Matt Reeves vette át A majmok bolygója franchise direktora.

Az elmúlt hetekben már szivárogtak ki forgatási képek a The Batman munkálatairól, de hivatalosan nem erősítették meg, hogy elcsattant az első csapó. Most azonban a rendező közösségi oldalán jelentette be, hogy forog a film, s egyúttal ezzel arra is fény derült, hogy milyen logót kapott a film.

A sötét lovag főszerepét Robert Pattinson kapta, akit sokan az Alkonyatból a vámpírral azonosítanak, de mások mellett a Golden Globe-nyertes Jeffrey Wright Gordon rendőrfőnök szerepében, a Macskanő Zoë Kravitz lett, a film egyik gonosztevőjét Paul Dano kelti életre, aki Rébusz szerepét kapta, Andy Serkis lesz Alfred, Colin Farrell Pingvinként mutatkozik be, az újonnan csatlakozó John Turturro pedig Carmine Falcone karakter szerepében lesz látható.

Matt Reeves teljes titoktartásban készíti a szuperhősfilmet, bár az elmúlt hetekben több karaktert is megerősített már, de a sztorit még mindig hétpecsétes titokként kezelik, de pletykák szerint a történet alapját a The Long Halloween képregény adja.

The Batman bemutatóját 2021. június 25-ére tűzték ki.

Total
1
Shares
Previous Article

Jövő hónapban jön a Metro Exodus második dlc-je

Next Article
Halálos iramban 8

Bemutatták a Halálos iramban 9. első ízelítőjét, de az igazi előzetes csak pénteken érkezik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!