Wide Screen
Image default
Filmek

Matt Reeves megerősítette, hogy Colin Farrell kapta Pingvin szerepét a The Batman-filmben

Colin Farrell neve mellett nincs többé kérdőjel, ugyanis Matt Reeves megerősítette, hogy ő kapta Pingvin szerepét.

Aligha meglepődött bárki is a rendező bejelentésén, miután Colin Farrell titokzatos szerepéről többször is írtak már, így mindenki nyílt titokként kezelte, hogy ő lesz Pingvin a The Batman címre keresztelt képregényfilmben. A történet még tavaly novemberben kezdődött, akkor kaptak ugyanis szárnyra az első hírek Colin Farrellről, de hivatalos megerősítést csak tegnap kapott a pletyka.

Matt Reeves megerősítése előtt már kaptunk néhány lesifotót a londoni The Batman forgatásáról, több képen Colin Farrellt is kiszúrhattuk, ami látszólag leleplezte, hogy ő lesz Pingvin, a sötét lovag egyik ősellensége. A leleplező képek után a rendező sem halogatta tovább a bejelentést, gyorsan kitette tweetbe.

Egy korábbi cikkben már összegyűjtöttük a forgatási képeket és videókat Londonból, alig néhány órája pedig már Robert Pattinsonról is kaptunk képet, ahogy megtalálható köztük Colin Farrell is. A képeknek hála az is megerősítést nyert, hogy a ’90-es években játszódik a film.

Matt Reeves teljes titoktartásban készíti a szuperhősfilmet, bár az elmúlt hetekben több karaktert is megerősített már, de a sztorit még mindig hétpecsétes titokként kezelik, de a képek alapján szinte biztos, hogy a régmúltban fog játszódni a történet.

The Batman bemutatóját 2021. június 25-ére tűzték ki.

Még több a témában...

Képek árulkodnak a The Falcon and the Winter Soldier és A hihetetlen Hulk kapcsolatáról

Kévés Bence Mihály

Zoë Kravitz karaktere, Macskanő is feltűnt a The Batman forgatásán, mutatjuk az első képeket

Kévés Bence Mihály

Akár Robin is feltűnhet Matt Reeves a The Batman-filmjében

Vigh Martin

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon