The Batman

Robert Pattinson is motorra pattant a The Batman forgatásán

Chicago utcái nem először köszönnek vissza Gotham City látképében.

A forgatást még télen elkezdték, ám a COVID miatt félbe kellett szakítani a munkát, majd később Robert Pattinson koronavírus tesztje lett pozitív, így szüneteltetni kellett a főszereplő jeleneteinek fényképezését. Miután a főhőst alakító Pattinson átesett a fertőzésen, a The Batman stábja megszakítás nélkül dolgozik a várva-várt adaptáción. Néhány hete már láttuk, hogy Bruce Wayne szerepében Pattinson visszatért, őt is kiszúrták a liverpooli forgatáson Pingvin és Macskanő mellett, azóta pedig a forgatás átköltözött a tengerentúlra. Jelenleg a Batman-filmeknél nagyon szeretett Chicago utcáin forgatnak.

Múlt héten már kaptunk néhány friss képet Colin Farrell karakteréről, miközben motorral üldözte Macskanőt, most pedig Batmant látjuk motoron. Bár nem először látjuk a főhőst motoron, hiszen a kétkerékűn már láttuk korábbi képeken is, sőt, még a kaszkadőrt is láttuk, ahogy zuhogó esőben hatalmasat zakózott. De most a motor mellett Gotham City új látképét is megnézhetjük, hogy mennyire tér el Christopher Nolan alkotásától.

Ahogy látható a képeken, a forgatási helyszín megegyezik az egy héttel korábban látott helyszínekkel, ahol méghozzá három új gonosztevőre is kaptunk utalást. A rajongók olyan utalásokat szúrtak ki Gotham City város plakátjain, mint Mr. Freeze, Madárijesztő vagy éppen Anarky néven ismertté vált karaktert, akit gyakran gonosznak is ábrázolnak a DC képregényekben.

A filmet eredetileg jövő nyáron mutatták volna be, ám a COVID miatt előbb őszre, majd 2022. március 4-ére csúsztatta a Warner Bros.

Total
1
Shares
Previous Article
Démonok között

Először nyerhetünk bepillantást a Démonok között harmadik részébe

Next Article
Moon Knight

Mohamed Diab, a Káosz és a 678 rendezője készíti a Moon Knight Disney+ sorozatot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!