The Batman

Három másik gonosztevőre is kaptunk utalást a The Batman legújabb forgatási fotóin

Egy galériára elengedő gonosztevő.

A legújabb bizonyítékok alapján Matt Reeves nem viccelt, mikor egy galériára elegendő gonosztevőről beszélt két éve. A The Batman eddigi gonosztevői sorát Rébusz és Pingvin is erősítő, bár utóbbi itt még nem Pingvinként, hanem OZ-ként lesz bemutatva – legalábbis a rendező erről beszélt a DC FanDome alatt. A legújabb képek szerint azonban lesznek még más gonosztevők ebben a nagy a történetben.

A liverpooli forgatások után a tengerentúlon folytatódik a munka. Tegnap már megosztottunk veletek néhány felvételt a chicagói munkáról. Batman legnagyobb kihívója Rébusz lesz, de ez még nem zárja be az ajtót más gonoszok előtt. A legújabb képek nem sokkal azután jelentek meg, hogy Superman és Wonder Woman is megjelent a forgatáson, ami megerősítette azt a tényt, hogy bár a The Batman egy zárt univerzumban játszódik, ettől függetlenül még a nagy DC Moziverzum része. A rendező Mr. Freeze, Madárijesztő és Anarky későbbi feltűnését is megalapozza a trilógia első felvonásában.

Jake Hamilton osztotta meg az első képet Twitteren. Flash logóját emelte ki elsőként a képen, ugyanakkor rejtett utalásokat is felfedezhetünk a fotón. A Batman: The Animated Series rajongóinak ismerős lehet a GothCorp vállalat, ahol Victor Fries, azaz Mr. Freeze is dolgozott. Mikor a halálos beteg felesége, Nora állapota drasztikusra fordult, hibernálta őt, hogy legyen ideje kifejleszteni az ellenszert. Azonban a cég kegyetlen vezetője, Ferris Boyle saját céljaira akarta felhasználni a doktor zsenialitását, és megzsarolta felesége hibernációjának megszakításával. Fries és Boyle testőrei között tűzpárbaj alakult ki, majd a doktor a fagypont alatti vegyszerek közé zuhant, amitől szervezete mutálódott, és azóta csakis jéghideg közegben tud életben maradni. Megépítette védőruháját, ami folyamatosan hűti testét, és létrehozta saját bűnbandáját.

A képen egy másik gonosztevőre is kaptunk utalást. A ’Stab’ szóban kiemelték, bekarikázták az A betűt. A rajongóknak nem kell magyarázni, hogy a szimbólum Anarky néven ismert karakterre utal, akit gyakran gonoszként ábrázolnak, s akárcsak Rébuszhoz, ő is önkéntes módon próbál igazságot szolgáltatni Gotham Cityben.

A második képen egy Fear City (Félelem Városa) feliratú posztert látunk, közepén egy maszkos alakkal. A ’félelem’ szó nem idegen, mikor a denevéremberről van szó, és talán nem nehéz kitalálni, hogy melyik másik gonosztevőről van szó. Ez közvetlen utalás lehet Madárijesztőre.

Nehéz megjósolni, hogy milyen szerepet kapnak a történetben ezek az új gonosztevők, de mi inkább arra tudunk gondolni, hogy mindhárom gonosztevőre csak utalást kapunk ebben a filmben, csak később kapnak majd szerepet a történetben. A filmet eredetileg jövő nyáron mutatták volna be, ám a COVID miatt előbb őszre, majd 2022. március 4-ére csúsztatta a Warner Bros.

Total
103
Shares
Previous Article
Thor Taika Waititi

Chris Hemsworth megerősítette, hogy januártól forog a Thor: Love and Thunder

Next Article
Taika Waititi

Taika Waititi már decemberben leforgatja az új Star Wars-film első jelenetét Skóciában?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!