The Batman

Bizonyíték van rá, hogy Superman létezik a Robert Pattinson-féle The Batman univerzumban

Superman is feltűnt a forgatáson.

A legújabb forgatási képek bizonyítják, hogy nem Batman az egyedüli hős Matt Reeves által megálmodott történetben, hiszen Supermant is kiszúrták az egyik forgatási képen. Hosszú idő után a héten folytatódott a The Batman fényképezése, s ennek apropóján több tucat fotó látott napvilágot az interneten. A liverpooli munkán megjelent Robert Pattinson a karantén után, Colin Farrell felismerhetetlenségig elmaszkírozott Pingvingjét is látták, de Zoë Kravitz is megjelent John Turtorro karaktere oldalán (aki Carmine Falcone-t játssza).

A DC FanDome alatt megerősítést kapott, hogy Matt Reeves története egy önálló univerzumot alkot a DC Moziverzumon belül, vagyis a The Batman elszeparált a többi alkotástól. Mindez azt jelenti, hogy bár a nagy univerzum része, ahol Wonder Woman, Superman és Aquaman is küzd az igazság oldalán, Batman egy kis burokban éli mindennapjait Gotham Cityben. Igazából a rendező ezt már évekkel korábban elárulta, s ezt a tényt igazolják a legújabb forgatási képek is, hogy a The Batman is a nagy univerzum része, hiszen Supermant is kiszúrták.

Twitteren jelent meg egy kép a forgatásról, amelyen egy férfit Christopher Reeves Superman jelmezébe öltöztettek. Még mielőtt megörülnénk, hogy az igazi Superman feltűnne a történetben, a bejegyzés után megjelent egy másik kép is, ami gyorsan véget vetett a találgatásoknak. A felvételek alapján egy halloweeni partit forgattak csak, s valaki éppen Superman jelmezbe öltözött.

De úgy tűnik, hogy Superman mellett volt aki egy másik hősnek, Wonder Womannek öltözött:

Nyilvánvalóan ez még nem veti el azt, hogy a jövőben Batman és esetleg Superman, vagy más szuperhősök közösen lépjenek fel az igazság oldalán. Reeves egy trilógián dolgozik, szóval bármi megtörténhet a folytatásban. Ami viszont biztos, hogy a The Batman bemutatójára eredetileg jövő nyárig kellett volna várnunk, de néhány napja a Warner Bros. egészen 2022. március 4-éig halasztotta a bemutatót a koronavírus-járvány miatt.

Total
1
Shares
Previous Article
Tatiana Maslany

Tatiana Maslany tagadja, hogy ő kapta volna a She-Hulk Disney+ főszerepét

Next Article

TESZT: Ben 10: Power Trip

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!