The Batman

Robert Pattinson Bruce Wayne karaktere után először láthatjuk Zoë Kravitz Macskanőjét a The Batman forgatásán

Újabb adag kép a The Batman forgatásáról.

Korábban már megosztottuk a The Batman legújabb forgatási képeket, rajtuk Robert Pattinson Bruce Wayne karakterével, aki éppen egy temetésre tart. A szóban forgó jelenet az lehet, amit korábban láttunk az előzetesben is. De a főhős mellett Zoë Kravitz karakteréről is vethetünk néhány pillantást, akit már az előzetesben is láttunk, de most először szúrták ki úgy, mint az új Selina Kyle-t.

Az X-Men: Az elsők színésznőjét tetőtől-talpig feketében látjuk, és nagyon úgy tűnik, hogy ő is arra a temetésre tart, amire Bruce Wayne is meghívást kapott. Zoë Kravitz kíséretében feltűnik továbbá John Turturro karaktere is, Carmine Falcone. A képregényekben – különösen Jeph Loebtől a The Long Halloween – kaptunk utalást rá, hogy Kyle lehet Falcone törvénytelen lánya, bár ezt később próbálták cáfolni a DC írott lapjain, de úgy tűnik, hogy Selina továbbra is ebben hisz, s ezt a filmbe is átemelik.

Az eddig látottak alapján egy szavunk sem lehet Matt Reeves munkájára, mert szemet gyönyörködtető a film világa. A film nem egy eredettörténet lesz, hiszen itt a főhős már két éve tisztogatja Gotham City utcáit, ahol megnőtt a korrupció. Ezt próbálja megfékezni Rébusz is, amolyan önkéntes igazságosztóként.

A The Batman bemutatójára eredetileg jövő nyárig kellett volna várnunk, de néhány napja a Warner Bros. egészen 2022. március 4-éig halasztotta a bemutatót a koronavírus-járvány miatt.

Total
2
Shares
Previous Article
The Batman

Bruce Wayne egy temetésre tart a The Batman legújabb forgatási fotóin, amiről már láttunk felvételt

Next Article
The Batman

Batman és Macskanő után Colin Farrell karakterét, Pingvint is kiszúrták a The Batman forgatásán

Related Posts