The Batman

Bruce Wayne egy temetésre tart a The Batman legújabb forgatási fotóin, amiről már láttunk felvételt

Nagyon dolgoznak a The Batmanen.

A The Batman munkálatait még tavasszal kezdték, ám a koronavírus-járvány miatt nem sokáig tartott a forgatás, mert fél évre le kellett állítani a munkát, ez pedig rányomta bélyegét a premier időpontjára is. A filmet eredetileg jövő nyáron mutatták volna be, most azonban csak 2022. tavaszán kerül mozikba a Robert Pattinson főszereplésével érkező új film.

Még augusztus végén DC FanDome néven a Warner Bros. és a DC saját közönségtalálkozót tartott virtuálisan, ahol a forgatási képek után végre kaptunk egy teaser előzetest is a filmhez. Sok mindent nem tudtunk meg, de az már biztos, hogy a film nem egy eredettörténet lesz, hiszen a főhős itt már két éve denevérember jelmezben kergeti a bűnözőket Gotham City utcáin. De nemcsak Bruce Wayne lesz sokkal másabb ebben a feldolgozásban, hanem a többi szereplő is. Matt Reeves rendező úgy fogalmazott, hogy a karakterek még nem kiforrottak, Selina Kyle még nem teljesen Macskanő, de Pingvin sem az, akit megismertünk.

A főszereplőt alakító Robert Pattinson hosszú idő után most először tűnt fel a forgatáson Bruce Wayne szerepén. A színész még szeptember elején ment pihenőre, miután koronavírus tesztje pozitív lett. A Daily Mail osztott meg forgatási fotókat, miután a stáb visszatért forgatni. Liverpoolban a St George’s Hall épületnél forgattak, ami a Gotham-i Városházat szimbolizálja. A jelenet azzal vág egybe, amit láttunk az előzetesben, mikor a temetés résztvevői közzé hajtanak egy autóval. Az egyik képen még Rupert Penry-Jones karakterét is kiszúrhatjuk.

Pontosan nem tudni, hogy Penry-Jones kit is játszik a filmben, de több elmélet is azt támasztja alá, hogy ő lesz a város polgármestere, akit korrupción kapnak, s Rébusz könyörtelen módon kivégez – legalábbis erre gondolnak sokan a trailer után.

A The Batman 2022. március 4-én érkezik meg a mozikba.

Total
1
Shares
Previous Article

Sztárok, akik elloptak egy értékes forgatási kelléket

Next Article
The Batman

Robert Pattinson Bruce Wayne karaktere után először láthatjuk Zoë Kravitz Macskanőjét a The Batman forgatásán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!