A The Batman előzetesből megfejtették Rébusz egyik áldozatát a rajongók?

Kiszúrtátok Peter Sarsgaardot az előzetesben?

Napra pontosan három hete, hogy bemutatták a The Batman első teaser előzetesét a DC FanDome első felvonásán. A várva-várt előzetesben Robert Pattinson címszereplője mellett Colin Farrell elmaszkírozott Pingvinjéről, illetve még Rébuszt is láttuk néhány képkocka erejéig a videóban. Elszánt rajongók még azt is megfejtették, hogy mi állt Rébusz kódolt levelében, és arról is írtunk, mikor játszódhat a film. Most a rajongók egy olyan teóriával álltak elő, miszerint a videóban láttuk Rébusz egyik áldozatát.

Többen úgy gondolják, hogy Peter Sarsgaard karaktere, név szerint Gil Colson lehet Rébusz egyik áldozata a filmben. Ez a felfedezés azért is bír olyan nagy jelentőséggel, mert amennyiben így van, akkor ez konkrét utalás Harvey Dent kerületi ügyészre. Legalábbis a rajongók úgy gondolják, hogy a drámai pillanatban Gil Colson lesz Rébusz egyik áldozata majd.

A Screen Rant cikkében arról ír, hogy az előzetesben Sarsgaard karakterének mellkasára ragasztott levelet Batmannek címezték, nyaka köré bombát erősítettek, s egy mobiltelefont szorít a kezében – vélhetően a detonátort – miután egy autóval beszáguld egy gyászmisére. Az autóra a ’DA, DAO’ feliratot festették, vagyis a ’Kerületi ügyész, érkezéskor halott’.

The Batman

A felfedezésről nem sokkal azután számoltak be, hogy múlt héten le kellett állítani a forgatást Robert Pattinson pozitív koronavírus-járvány tesztje miatt. Peter Sarsgaard év elején egy interjúban úgy fogalmazott karakteréről, hogy ’egy gusztustalan ember’. A trailerből már átjött, hogy Paul Dano által életre keltett Rébusz igazságszolgáltató szerepét játssza, s sorra vadássza le Gotham korrupcióval vádolt személyeit. Egyelőre nem tiszták indítékai, hogy miért teszi mindezt.

The Batman bemutatója 2021. október 1-jén lesz, miután a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani a nyári premiert.

Total
1
Shares
Previous Article

Szerdán újabb PlayStation 5 Showcase, végre lehull a lepel a konzol áráról is?

Next Article
Avatar

Az Avatar 2. új, víz alatti forgatási képén az látható, ahogy Sigourney Weaver egy új karakter, egy na’vi bőrébe bújik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!