Wide Screen
Image default
Filmek

A The Batman előzetesből megfejtették Rébusz egyik áldozatát a rajongók?

Kiszúrtátok Peter Sarsgaardot az előzetesben?

Napra pontosan három hete, hogy bemutatták a The Batman első teaser előzetesét a DC FanDome első felvonásán. A várva-várt előzetesben Robert Pattinson címszereplője mellett Colin Farrell elmaszkírozott Pingvinjéről, illetve még Rébuszt is láttuk néhány képkocka erejéig a videóban. Elszánt rajongók még azt is megfejtették, hogy mi állt Rébusz kódolt levelében, és arról is írtunk, mikor játszódhat a film. Most a rajongók egy olyan teóriával álltak elő, miszerint a videóban láttuk Rébusz egyik áldozatát.

Többen úgy gondolják, hogy Peter Sarsgaard karaktere, név szerint Gil Colson lehet Rébusz egyik áldozata a filmben. Ez a felfedezés azért is bír olyan nagy jelentőséggel, mert amennyiben így van, akkor ez konkrét utalás Harvey Dent kerületi ügyészre. Legalábbis a rajongók úgy gondolják, hogy a drámai pillanatban Gil Colson lesz Rébusz egyik áldozata majd.

A Screen Rant cikkében arról ír, hogy az előzetesben Sarsgaard karakterének mellkasára ragasztott levelet Batmannek címezték, nyaka köré bombát erősítettek, s egy mobiltelefont szorít a kezében – vélhetően a detonátort – miután egy autóval beszáguld egy gyászmisére. Az autóra a ’DA, DAO’ feliratot festették, vagyis a ’Kerületi ügyész, érkezéskor halott’.

The Batman

A felfedezésről nem sokkal azután számoltak be, hogy múlt héten le kellett állítani a forgatást Robert Pattinson pozitív koronavírus-járvány tesztje miatt. Peter Sarsgaard év elején egy interjúban úgy fogalmazott karakteréről, hogy ’egy gusztustalan ember’. A trailerből már átjött, hogy Paul Dano által életre keltett Rébusz igazságszolgáltató szerepét játssza, s sorra vadássza le Gotham korrupcióval vádolt személyeit. Egyelőre nem tiszták indítékai, hogy miért teszi mindezt.

The Batman bemutatója 2021. október 1-jén lesz, miután a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani a nyári premiert.

Még több a témában...

Henry Cavill állítása szerint nem lesz ott Az Igazság Ligája pótforgatásán?

Kévés Bence Mihály

James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy eredettörténetet dobott össze Peacemakernek

Kévés Bence Mihály

Peacemaker mellett a Task Force X más karaktereit is visszahozza James Gunn az HBO Max sorozatába?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat