The Batman

A Dűne után eltolták a The Batman, a The Flash, a Shazam: Fury of The Gods és a Black Adam bemutatóját, cserébe előrébb került a Mátrix 4.

Már követni nem bírjuk ezeket.

Ahogy az várható volt a tegnapi Dűne premier elcsúsztatása után, a Warner Bros. kisebb lavinát indított el a 2021-es naptárban. Miután Denis Villeneuve feldolgozását nagyon durván eltolták, több másik alkotás bemutatóját is módosította a stúdió, köztük a nagyon várt Matt Reeves rendezőtől a The Batman alkotását is fél évvel hátrább sorolták a bemutatók között.

Órákkal azután, hogy a Dűne premierjét 2021. október 1-jére halasztotta a stúdió, a Warner meglepő módon a The Batmant egészen 2022. március 4-éra tolta. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Dűnével ellentétben erre a lépésre azért szánta el magát a stúdió, mert a koronavírus-járvány miatt folyamatos csúszásról lehet hallani. Előbb március végén kellett félbeszakítani a forgatást, majd nyár végén beindult a forgatás, ám ekkor megint le kellett állni két hétre, ugyanis szeptemberben Robert Pattinson COVID-19 tesztje lett pozitív, ezért nem tudták filmezni a főszereplő jeleneteit két hétig. Pattinson kigyógyult, s szeptember 17-én folytatódott a munka, de ekkorra már olyan csúszást halmoztak fel, hogy nem tudják tartani az egy év múlva esedékes premiert.

A Dűne és a The Batman pakolgatásával más DC alkotásokra is hatással volt a módosítás. Az Andy Muschietti rendezőtől a The Flash néhány hónappal később kerül a mozikba, nyárról 2022. november 4-ére került. David F. Sandbergtől a Shazam: Fury of the Gods egy teljes évet csúszik, csak 2023. június 2-án láthatjuk a folytatást. De még rosszabb helyzetbe került Jaume Collet-Serra rendező és Dwayne Johnson főszereplésével készülő Black Adam, ami ideiglenesen lekerült a naptárból.

Szomorú és nagyon aggasztó hírek ezek, de azért történt egy jó dolog is. A Lana Wachowski vezetésével filmezett Mátrix 4. bemutatóját előrébb hozták 2022-ról, így már 2021. december 22-én jegyet válthatunk a mátrixjáratra. Eredetileg ezt a napot a Black Adam-filmnek tartották fenn.

Total
3
Shares
Previous Article
She-Hulk

A She-Hulk Disney+ sorozat bemutathatja Bruce Banner egy sokkal fiatalabb alakját is

Next Article
Star Wars: Squadrons

TESZT: Star Wars: Squadrons

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!