The Batman

Batman és Macskanő után Colin Farrell karakterét, Pingvint is kiszúrták a The Batman forgatásán

Pingvin is ott tartózkodik Liverpoolban.

Korábban már megosztottuk veletek a The Batman forgatáson készült képeket Liverpoolból, ahol Robert Pattinson és Zoë Kravitz karakterét is kiszúrták, most azonban újabb fontos szereplőre lettek figyelmesek a helyszínen. Már tudjuk, hogy Colin Farrell Pingvint kelti életre, de annyira jó munkát végeztek a sminkasztal mögött a maszkosok, hogy a színészt nehezen lehet felismerni a szerepben.

A képeken látható, amint Bruce Wayne és OZ – ahogy Matt Reeves rendező hivatkozott Farrell karakterére – találkoznak a Gothami-i Városháza lépcsőjén. Nemcsak képet készítettek, hanem videót is sikerült rögzíteni. Bár nagyon távoli, de azért kivehető rajta, hogy Bruce próbálja átverekedni magát a tömegen, mire Pingvin visszalöki.

Matt Reeves korábban úgy nyilatkozott Pingvinről, hogy ebben a részben még nem „viseli” ezt a nevet, még nem vált teljesen Pingvinné. Ez a megállapítás igaz Macskanőre is, ezért van az, hogy az előzetesben Selina Kyle nem a megszokott jelmezt viselte. De Batman is még csak most kezdi felfedezni képességeit, miközben detektív képességeit is megvillogtatja.

Ezen a lépcsőn nem sokkal korábban John Turturro titokzatos karakterét is lencsevégre kapták. Rajongói elméletek szerint ebben a részben felvezetik nekünk majd Carmine Falcone-t is, aki történetesen Macskanő törvénytelen apja, noha ezt próbálták cáfolni a képregényekben. Ez azt is megmagyarázza, hogy miért látták Selinát Turtorro karakterével a forgatáson.

A The Batman bemutatóját 2022 tavaszára halasztották, miután Robert Pattinson szeptember koronavírusos lett, így két hétre le kellett állni a főszereplő jeleneteinek fényképezésével.

Total
6
Shares
Previous Article
The Batman

Robert Pattinson Bruce Wayne karaktere után először láthatjuk Zoë Kravitz Macskanőjét a The Batman forgatásán

Next Article
Chaos Walking

Kiszivárgott a Chaos Walking előzetese, Tom Holland és Daisy Ridley sokat halasztott sci-fije

Related Posts