The Batman

Colin Farrell Pingvinje két kerékre pattant, s motorral üldözi Selina Kyle-t a The Batman chicagói forgatásán

Újabb forgatási képek a The Batman munkálatairól.

Múlt héten több forgatási képet is láttunk a várva-várt The Batman munkálatairól. A liverpooli forgatáson a karantén után Robert Pattinson újra feltűnt Bruce Wayne szerepében, kiszúrták Colin Farrell felismerhetetlenségig elmaszkírozott Pingvinjét, valamint Zoë Kravitz és John Turturro karakterit; előbbi Macskanő, míg Turturro Carmine Falcone szerepében.

Az európai forgatások után a produkció átköltözött a tengerentúlra, s már Chicago utcáin száguldoznak. Nem tudni, hogy az öreg kontinenst végérvényesen elhagyták, vagy átmenetileg költöztek csak át, de köszönhetően Mail Online lapnak néhány új képet kaptunk a főszereplőkről. Ezúttal egy motoros üldözést sikerült megörökíteni a szelek városában, ahol Oswald Cobblepot (Colin Farrell) üldözi Selina Kyle-t (Zoë Kravitz) egy kétkerekűn.

A lap jelentése szerint megállás nélkül, egész hétvégén folyt a munka:

A felismerhetetlenségig elmaszkírozott Colin Farrell a szombati napon egy nagy üldözési jelenetet forgatott Chicagóban. Colin egy barna kabátot és egy hozzá illő nadrágot viselt, miközben az éjszakai jelenetekhez egy nagy hátizsákot a hátára akasztottak. A jelenetben Pingvin üldözte Zoë Kravitz Macskanőjét.

Ebből a forgatási képből nagyon nehéz megmondani, hogy mit akar ábrázolni az adott jelenet. Egy lehetséges magyarázat lehet a mostani felvételre, hogy Pingvin az üldözés során megsérül, s ez a baleset vezet majd a védjegyévé vált „totyogáshoz”.

The Batman bemutatójára eredetileg jövő nyárig kellett volna várnunk, de néhány hete a Warner Bros. egészen 2022. március 4-éig halasztotta a bemutatót a koronavírus-járvány miatt.

Total
1
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

A Star Wars magyarázattal szolgált, hogy Palpatine-nak miért nem volt másik tanítványa A Jedi visszatér után

Next Article

Holnaptól retteghetünk az Amnesia: Rebirth-ben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!