Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

Terence Winter vezetésével spin-off sorozatot készíti az HBO Max, ami a The Batman univerzumában játszódik

Érik a nagy HBO Max exkluzív sorozat.

Készülőben van egy tévés spin-off sorozat, aminek története abban a közegben játszódik, mint Matt Reeves rendezőtől a The Batman. A sorozatot természetesen az HBO Max streamingszolgáltatón szeretnék bemutatni, amennyiben tető alá hozzák a projektet.

A The Batman forgatását tavasszal kezdték, ám a koronavírus-járvány miatt ezt is le kellett állítani. A tervek szerint jövő júniusra kiírt premiert is októberre kellett halasztani a forgatás késleltetése miatt, ami remek alkalomnak bizonyult a forgatókönyv csiszolására. A DC szerelmesei évek óta ácsingóznak a filmre, most pedig úgy fest, hogy egy mellékágon futó sorozattal is bővítik Matt Reeves univerzumát. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó készítője, Terence Winter fogja elkészíteni a sorozatot. A titokzatos sorozat Gotham City rendőreit fogja bemutatni, akik a Sötét lovag mellett a bűnnel fertőzött utcákat tisztogatják a gengszterek elől. Lényegében ez egybevág azzal, amit eddig is tudtunk a The Batmanről, hogy a főhős detektív oldalára fókuszál inkább.

A sorozat még címet sem kapott, de bennfentesek csak Gotham Central néven hivatkoznak rá, ami lényegében egy 2002-ben megjelent Ed Brubaker és Greg Rucka képregényírók művére tesz utalást. Még kérdőjeles, hogy Robert Pattinson, mint Batman szerepet kap-e a sorozatban, de minden bizonnyal Jeffrey Wright visszatér majd James Gordon rendőrfőnök szerepében.

Ez egy csodálatos lehetőség, hogy nemcsak azt a világot bővítsük ki, amit bemutatok a filmben, hanem olyan mélységekben és részletekben tárjuk fel, amit csak egy hosszú formátum engedhet meg. Abszolút álom volt összehozni a munkát a hihetetlenül tehetséges Terence Winter íróval, aki olyan ragyogóan és erőteljesen írt a bűnös és korrupt világról.Matt Reeves

Biztosak lehetünk benne, hogy a készülő sorozat teljesen egyedülálló lesz, egyik korábbi DC sorozathoz sem lesz összehasonlítható. Várhatóan a következő hónapban többet megtudunk majd, hiszen augusztus 22-én tartják a DC FanDom online rendezvényt.

Még több a témában...

Patty Jenkins válaszolt arra a kérdésre, hogy a Wonder Woman 3. lehet az utolsó film, amit ő forgat

Kévés Bence Mihály

A sötét lovag írója szerint a Warner Bros. azt akarta, hogy Joker eredettörténet kapjon

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2020] Az acélember írója, David S. Goyer egy alternatív befejezésről beszélt, illetve Supermannek miért kellett megölnie Zod tábornokot

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat