Főoldal Sorozatok Terence Winter vezetésével spin-off sorozatot készíti az HBO Max, ami a The Batman univerzumában játszódik
SorozatokBREAKING

Terence Winter vezetésével spin-off sorozatot készíti az HBO Max, ami a The Batman univerzumában játszódik

Érik a nagy HBO Max exkluzív sorozat.

203
The Batman

Készülőben van egy tévés spin-off sorozat, aminek története abban a közegben játszódik, mint Matt Reeves rendezőtől a The Batman. A sorozatot természetesen az HBO Max streamingszolgáltatón szeretnék bemutatni, amennyiben tető alá hozzák a projektet.

A The Batman forgatását tavasszal kezdték, ám a koronavírus-járvány miatt ezt is le kellett állítani. A tervek szerint jövő júniusra kiírt premiert is októberre kellett halasztani a forgatás késleltetése miatt, ami remek alkalomnak bizonyult a forgatókönyv csiszolására. A DC szerelmesei évek óta ácsingóznak a filmre, most pedig úgy fest, hogy egy mellékágon futó sorozattal is bővítik Matt Reeves univerzumát. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó készítője, Terence Winter fogja elkészíteni a sorozatot. A titokzatos sorozat Gotham City rendőreit fogja bemutatni, akik a Sötét lovag mellett a bűnnel fertőzött utcákat tisztogatják a gengszterek elől. Lényegében ez egybevág azzal, amit eddig is tudtunk a The Batmanről, hogy a főhős detektív oldalára fókuszál inkább.

A sorozat még címet sem kapott, de bennfentesek csak Gotham Central néven hivatkoznak rá, ami lényegében egy 2002-ben megjelent Ed Brubaker és Greg Rucka képregényírók művére tesz utalást. Még kérdőjeles, hogy Robert Pattinson, mint Batman szerepet kap-e a sorozatban, de minden bizonnyal Jeffrey Wright visszatér majd James Gordon rendőrfőnök szerepében.

Ez egy csodálatos lehetőség, hogy nemcsak azt a világot bővítsük ki, amit bemutatok a filmben, hanem olyan mélységekben és részletekben tárjuk fel, amit csak egy hosszú formátum engedhet meg. Abszolút álom volt összehozni a munkát a hihetetlenül tehetséges Terence Winter íróval, aki olyan ragyogóan és erőteljesen írt a bűnös és korrupt világról.

Matt Reeves

Biztosak lehetünk benne, hogy a készülő sorozat teljesen egyedülálló lesz, egyik korábbi DC sorozathoz sem lesz összehasonlítható. Várhatóan a következő hónapban többet megtudunk majd, hiszen augusztus 22-én tartják a DC FanDom online rendezvényt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...