The Batman

Terence Winter vezetésével spin-off sorozatot készíti az HBO Max, ami a The Batman univerzumában játszódik

Érik a nagy HBO Max exkluzív sorozat.

Készülőben van egy tévés spin-off sorozat, aminek története abban a közegben játszódik, mint Matt Reeves rendezőtől a The Batman. A sorozatot természetesen az HBO Max streamingszolgáltatón szeretnék bemutatni, amennyiben tető alá hozzák a projektet.

A The Batman forgatását tavasszal kezdték, ám a koronavírus-járvány miatt ezt is le kellett állítani. A tervek szerint jövő júniusra kiírt premiert is októberre kellett halasztani a forgatás késleltetése miatt, ami remek alkalomnak bizonyult a forgatókönyv csiszolására. A DC szerelmesei évek óta ácsingóznak a filmre, most pedig úgy fest, hogy egy mellékágon futó sorozattal is bővítik Matt Reeves univerzumát. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó készítője, Terence Winter fogja elkészíteni a sorozatot. A titokzatos sorozat Gotham City rendőreit fogja bemutatni, akik a Sötét lovag mellett a bűnnel fertőzött utcákat tisztogatják a gengszterek elől. Lényegében ez egybevág azzal, amit eddig is tudtunk a The Batmanről, hogy a főhős detektív oldalára fókuszál inkább.

A sorozat még címet sem kapott, de bennfentesek csak Gotham Central néven hivatkoznak rá, ami lényegében egy 2002-ben megjelent Ed Brubaker és Greg Rucka képregényírók művére tesz utalást. Még kérdőjeles, hogy Robert Pattinson, mint Batman szerepet kap-e a sorozatban, de minden bizonnyal Jeffrey Wright visszatér majd James Gordon rendőrfőnök szerepében.

Ez egy csodálatos lehetőség, hogy nemcsak azt a világot bővítsük ki, amit bemutatok a filmben, hanem olyan mélységekben és részletekben tárjuk fel, amit csak egy hosszú formátum engedhet meg. Abszolút álom volt összehozni a munkát a hihetetlenül tehetséges Terence Winter íróval, aki olyan ragyogóan és erőteljesen írt a bűnös és korrupt világról.Matt Reeves

Biztosak lehetünk benne, hogy a készülő sorozat teljesen egyedülálló lesz, egyik korábbi DC sorozathoz sem lesz összehasonlítható. Várhatóan a következő hónapban többet megtudunk majd, hiszen augusztus 22-én tartják a DC FanDom online rendezvényt.

Total
4
Shares
Previous Article

Szeptemberben érkezik a Szólíts a neveden rendezőjének sorozata

Next Article
Uncharted

Tom Holland megmutatta, hogy milyen lesz Nathan Drake karaktere az Uncharted adaptációban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!