Főoldal Sorozatok Terence Winter vezetésével spin-off sorozatot készíti az HBO Max, ami a The Batman univerzumában játszódik
SorozatokBREAKING

Terence Winter vezetésével spin-off sorozatot készíti az HBO Max, ami a The Batman univerzumában játszódik

Érik a nagy HBO Max exkluzív sorozat.

720
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Készülőben van egy tévés spin-off sorozat, aminek története abban a közegben játszódik, mint Matt Reeves rendezőtől a The Batman. A sorozatot természetesen az HBO Max streamingszolgáltatón szeretnék bemutatni, amennyiben tető alá hozzák a projektet.

A The Batman forgatását tavasszal kezdték, ám a koronavírus-járvány miatt ezt is le kellett állítani. A tervek szerint jövő júniusra kiírt premiert is októberre kellett halasztani a forgatás késleltetése miatt, ami remek alkalomnak bizonyult a forgatókönyv csiszolására. A DC szerelmesei évek óta ácsingóznak a filmre, most pedig úgy fest, hogy egy mellékágon futó sorozattal is bővítik Matt Reeves univerzumát. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó készítője, Terence Winter fogja elkészíteni a sorozatot. A titokzatos sorozat Gotham City rendőreit fogja bemutatni, akik a Sötét lovag mellett a bűnnel fertőzött utcákat tisztogatják a gengszterek elől. Lényegében ez egybevág azzal, amit eddig is tudtunk a The Batmanről, hogy a főhős detektív oldalára fókuszál inkább.

A sorozat még címet sem kapott, de bennfentesek csak Gotham Central néven hivatkoznak rá, ami lényegében egy 2002-ben megjelent Ed Brubaker és Greg Rucka képregényírók művére tesz utalást. Még kérdőjeles, hogy Robert Pattinson, mint Batman szerepet kap-e a sorozatban, de minden bizonnyal Jeffrey Wright visszatér majd James Gordon rendőrfőnök szerepében.

Ez egy csodálatos lehetőség, hogy nemcsak azt a világot bővítsük ki, amit bemutatok a filmben, hanem olyan mélységekben és részletekben tárjuk fel, amit csak egy hosszú formátum engedhet meg. Abszolút álom volt összehozni a munkát a hihetetlenül tehetséges Terence Winter íróval, aki olyan ragyogóan és erőteljesen írt a bűnös és korrupt világról.

Matt Reeves

Biztosak lehetünk benne, hogy a készülő sorozat teljesen egyedülálló lesz, egyik korábbi DC sorozathoz sem lesz összehasonlítható. Várhatóan a következő hónapban többet megtudunk majd, hiszen augusztus 22-én tartják a DC FanDom online rendezvényt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Olimpia
Filmek

A legfontosabb tudnivalók az Eurosport és a Max közvetítéseiről

Az Eurosport élőben közvetíti a 2024. évi nyári olimpiai játékokat a Max...

Harry Potter
Sorozatok

Rendezőt és showrunnert kapott az HBO Harry Potter sorozata

A Harry Potter-könyveket ezúttal sorozat formájában dolgozzák fel.