The Batman

Eltolták a The Batman, a Shazam 2. és a The Flash bemutatóit is

A Warner Bros. stúdió nemrég kiadott közleményében megerősítette, hogy eltolták Matt Reevestől a The Batman-film bemutatóját.

A Warner Bros. stúdió nemrég kiadott közleményében megerősítette, hogy eltolták Matt Reevestől a The Batman-film bemutatóját.

Az elmúlt időben másról sem lehet olvasni, mint hogy sorra mondják le a filmek bemutatóit és tolják el a premiereket a koronavírus-járvány miatt, hiszen a fokozott óvintézkedések miatt a stúdiók leállították a forgatásokat, ezek után pedig egyszerűen képtelenség tartani az eredeti ütemtervet. Bár márciusban még nagyon optimistán nyilatkoztak a stúdiók, mára világossá vált, hogy nem egy-kéthetes leállásról beszélünk, akár hónapokat is igénybe vehet, mire újra bekapcsolják a kamerákat.

Miközben a Disney és sok más stúdió is mindent leállított, addig a Warner Bros. a végsőkig kitartott, s már csak akkor szüntette be a munkát, amikor a körülmények lehetetlenné tették a forgatást. A The Batman stábja a végsőkig kitartott, és még a leállás után is rendkívül optimistán nyilatkoztak, legfeljebb két hét kiesés lesz. Bármennyire is szerették volna mielőbb folytatni a munkát, az angliai helyzet nem teszi lehetővé, és a több hetes leállás miatt nem fogják tudni tartani a 2021-es nyári bemutatót, mert a stúdió megerősítette, hogy a filmet 2021. október 1-jére tolták el. A változás másik két már bejelentett alkotást is érint, az egyik a The Flash-film, ezt az eredeti 2022. június 3-ai bemutató helyett egy hónappal később, csak 2022. július 1-jén mutatják be, illetve a Shazam! 2. a 2022. április 1. helyett csak 2022. november 4-én kerül a mozikba.

Jelen körülmények mellett elkerülhetetlen volt a döntés, de akár még előnyt is kovácsolhatnak ebből. Matt Reeves nemrég arról beszélt, hogy próbálja hasznosan tölteni a napokat, és továbbra is dolgozik a filmen, ami az első elképzeléshez képest már egy hangváltáson is átesett. Itt fontos leszögezni, hogy nem forgatókönyv átírásról beszélünk, hanem csak finomhangolásról.

Total
3
Shares

Leave a Reply

Previous Article

Új horror cím a láthatáron, jön az Autopsy Simulator

Next Article
Jurassic World: Bukott birodalom

Colin Trevorrow hóról és egy visszatérő karakterről posztolt a Jurassic World 3. forgatásáról

Related Posts