The Batman

Matt Reeves elárulta, hogy mennyit sikerült már felvenni a The Batmanből

Sokáig úgy tűnt, hogy nem állítják le a The Batman forgatását, de még a Sötét lovag sem bírt a járvánnyal.

Sokáig úgy tűnt, hogy nem állítják le a The Batman forgatását, de még a Sötét lovag sem bírt a járvánnyal.

Több héten keresztül filmezték Angliában a The Batmant, amikor kitört a járvány a szigetországban, és le kellett állítani a forgatást néhány hétre, és jelen állás szerint akár hónapokra is szüneteltethetik a munkát. Ezzel kapcsolatban már aggasztó hírek is megjelentek, hogy esetleg nem lesznek kész időben, s el kell halasztani a 2021. június 25-ei bemutatót, ám sem a rendező, sem a stúdió nem reagált a hírre még. A kérdés tehát most az, hogy mennyit sikerült felvenni a filmből?

A Deadline szólaltatta meg a rendezőt, aki válaszul elárulta, hogy nagyjából a film 1/4-ét sikerült filmre venni, mielőtt a koronavírus-járvány miatt leállították volna a munkát. Bár nem tudnak forgatni most, de próbálják hasznosan tölteni az időt, és a felvett anyagokat átnézni, és tovább csinálni a film hangvételét:

Ez most nem a hivatalos szerkesztési fázis. Valójában a film negyedét sikerült felvenni, és a napokat azzal töltöttem, hogy visszanéztem, és hogy mi következik.Matt Reeves

Reeves elmondta még, hogy mivel olyan összetett és hatalmas filmről beszélünk, mint a The Batman, a rendezőknek soha sem marad elég idejük felkészülni a munkára, úgyhogy most itt az idő rendbe hozni a dolgokat, előretervezni, hogy mi következik majd, ha ismét munkába állhatnak.

Azt mondanám, hogy valódi változásokat kell csinálni ’látva a film hangvételét” ezekkel a jelenetekkel, amelyek kapcsolódnak majd azokhoz, amiket még nem forgattunk le, és azokkal, amik majd kapcsolódnak a történet többi részéhez. Ez olyan érzés, mint mikor kapsz egy lehetőséget, hogy feltárjuk azt a váratlan tónust, amit felfedeztünk. Ez időt ad nekem arra is, hogy gondoljak a nagyobb jelenetekre, amelyek még felmerülnek majd, és hogyan akarom majd megvalósítani azokat.Matt Reeves

A film hangvételének megváltoztatása még nem jelenti azt, hogy új forgatókönyvet kap a film, vagy komolyabb változtatásra szorulna. Reeves állítása szerint csaknem két évet dolgozott rajta, a noir hangvételi történeten, ami egy igazi detektívfilm lesz, ahogy eddig még nem láttuk Batmant.  

Total
30
Shares
Previous Article
Taika Waititi

Taika Waititi egy kamu Thor 4. forgatókönyvvel trollkodta szét a Marvel-rajongókat

Next Article
Daisy Ridley

Daisy Ridley fogta magát, és törölte közösségi oldalát, de miért?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!