Főoldal Filmek Zoë Kravitz karaktere, Macskanő is feltűnt a The Batman forgatásán, mutatjuk az első képeket
Filmek

Zoë Kravitz karaktere, Macskanő is feltűnt a The Batman forgatásán, mutatjuk az első képeket

A The Batman-film skóciai forgatásáról a címszereplő mellett egy újabb karakterre lettek figyelmesek, Zoë Kravitz karakterét szúrták ki.

794
The Batman

A The Batman-film skóciai forgatásáról a címszereplő mellett egy újabb karakterre lettek figyelmesek, Zoë Kravitz karakterét szúrták ki.

Ahogy már láttuk, a The Batman stábja jelenleg Skóciában forgat, amiről több kép is kiszivárgott. Így derült fény az új denevérember jelmezre, illetve a batmobilról, sőt, még arról is láttunk felvételt, hogy mekkorát zakózott Robert Pattinson dublőre a motoron. A forgatáson azonban kiszúrhattunk egy másik fontos szereplőt, feltehetően egy női karaktert, akit Zoë Kravitz játszik Matt Reeves történetében.

Több mint valószínű, hogy csak Kravitz kaszkadőrét látjuk a képen, hiszen még mindig a motoros jelenetet filmezik, de abból a szempontból teljesen mindegy, hogy kit rejt a sisak, inkább a jelmezen van a hangsúly. Ahogy már megszokhattuk, ezúttal sincs túl sok látnivaló Macskanő jelmezén, és Matt Reeves történetében is egészen egyszerű szerelésben kelti életre Selina Kyle-t. Sok rajongó csalódott lehet az egyszerű jelmez miatt, ám várjuk meg, amíg teljes felszerelésben látjuk a karaktereket.

Az eddig látott képek és beszámolók alapján a következő Batman sokkal valóságosabb lesz, mint bármelyik korábbi filmben, amit eddig bemutattak a filmvásznon, miközben szorosabban kötődik az egyes képregényekhez. A képeken pont olyan övet visel Batman, mint amit számtalan alkalommal láttunk a DC nyomtatott kiadásaiban.

Matt Reeves teljes titoktartásban készíti a szuperhősfilmet, bár az elmúlt hetekben több karaktert is megerősített már, de a sztorit még mindig hétpecsétes titokként kezelik, de pletykák szerint a történet alapját a The Long Halloween képregény adja.

The Batman bemutatóját 2021. június 25-ére tűzték ki.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események