Főoldal Filmek Végre teljes képet kaptunk Robert Pattinson Batman jelmezéről, és még a Batmotort is elővették
FilmekBREAKING

Végre teljes képet kaptunk Robert Pattinson Batman jelmezéről, és még a Batmotort is elővették

Végre olyan forgatási képet is kaptunk a The Batman-filmből, amin Robert Pattinson teljes Batman szerelésben látható.

612
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Végre olyan forgatási képet is kaptunk a The Batman-filmből, amin Robert Pattinson teljes Batman szerelésben látható.

Matt Reeves rendező alig egy hete osztott meg hivatalos képet Robert Pattinson főszereplésében érkező The Batman főhőséről, a Sötét lovagról, most újabb felvételek láttak napvilágot a denevéremberről. Ezúttal azonban nem hivatalos képekről van szó, rajongóknak sikerült megörökíteniük a főhőst Batmotoron.

A friss forgatási képeket a Glasgow Live tette közzé, ám a jelenet kedvéért nem Robert Pattinsont, hanem egy dublőrét látjuk csak a Sötét lovag jelmezben. De ilyen szempontból teljesen mindegy, kit rejt az álarc, mert végre látható, hogy milyen is lesz valójában a szerelés. A hivatalos videó óta mennek találgatások arról, hogy Daredevil jelmeze mennyire ihlette a The Batman készítőit a fülek és a maszk után, ám szerencsére a különbségek a mostani képeken már jobban észrevehetők.

Egy másik érdekesség, amire felfigyelhetünk, hogy hiányzik köpeny, amit valószínűleg csak az utómunka során adnak rá a főhősre, illetve a maszkon valamiféle védőszemüveg vagy lencse van, aminek számos magyarázata lehet. A legkézenfekvőbb az, hogy ezzel szerették volna kaszkadőr szemeit, vagy talán ezt is a VFX csapat gondozására bízzák, akik effektek segítségével fehér színfoltot tesznek a lencsék helyére.

Csodálatos a Batmotor. Nincs túl cicomázva, csak a legfontosabb kellékek kaptak helyet rajta, és inkább úgy néz ki, mint amit abból az anyagból szereltek össze, amiből a Batman jelmez is készült.

Úgy tűnik, hogy Matt Reeves rendkívül aprólékos munkát végzett a The Batman tervezése alatt, hiszen a főhős eddig minden ponton megegyezik a DC képregények Sötét lovagjával, kezdve a Batmotorral és a jelmezzel. A karakter fehéren ragyogó szemeiről már ne is beszéljünk, amik szintén a DC nyomtatott oldalairól köszönnek vissza.

Matt Reeves teljes titoktartásban készíti a szuperhősfilmet, bár az elmúlt hetekben több karaktert is megerősített már, de a sztorit még mindig hétpecsétes titokként kezelik, de pletykák szerint a történet alapját a The Long Halloween képregény adja.

The Batman bemutatóját 2021. június 25-ére tűzték ki.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Batman
Filmek

James Gunn elárulta, miért nem Robert Pattinson Batmanje lesz a DCU új hőse

A DC Univerzum kell egy új Batman, és ezt nem Robert Pattinson...

The Batman
FilmekBREAKING

Bejelentették, mikor érkezik a Batman folytatása és milyen címen

Kitűzték a Batman 2. bemutatójának időpontját, és ezzel együtt a filmcíméről is...