Főoldal Filmek Tom Holland elárulta, hogy vajon Ben nagybácsit vagy Tony Starkot hozná vissza a halálból
Filmek

Tom Holland elárulta, hogy vajon Ben nagybácsit vagy Tony Starkot hozná vissza a halálból

A Pixar legújabb animációs filmje, az Előre bemutatója előtt arról kérdezték a Pókember-filmek sztárját, hogy mely karaktert hozná vissza a halálból.

740
Pókember
Forrás: Marvel Studios

A Pixar legújabb animációs filmje, az Előre bemutatója előtt arról kérdezték a Pókember-filmek sztárját, hogy mely karaktert hozná vissza a halálból.

A Pókember 3. munkálatai már elkezdődtek, nyáron pedig a forgatás is kezdetét veszi. Tegnap este az Előre díszbemutatóján elkerülhetetlennek tűnt, hogy a franchise címszereplőjét alakító Tom Hollandnak ne tegyenek fel kérdést a falmászóról. Így történt meg, hogy megkérdezték a színésztől, hogy melyik karaktereket hozná vissza a halálból, ám a válasz nem mindenkinek tetszett.

Úgy tűnik, hogy nemcsak a színész, de a riporter sem volt a helyzet magaslatán, hiszen kérdésében olyan karakterről is kérdezte a színészt, akit még hivatalosan nem láttunk a Marvel Moziverzumban. Ben nagybácsi, Tony Stark mellett még Gwen Stacy neve is elhangzott, akit hivatalosan nem láttunk a Marvel Moziverzumban, ám Holland Vasembert választaná, mert ismét szeretne Robert Downey Jr.-ral dolgozni. Sok rajongónak ez nem tetszett, és Redditen ki is fakadtak.

Eközben a Variety is közel férkőzött a színészhez, akik arról kérdezték, hogy ki támogatta őt az egész dráma ideje alatt, ami a Sony Pictures és a Disney között dúlt nyáron.

Hogy Pókember útja merre vezet, még nem tudni, csak az biztos, hogy jövőre érkezik a Pókember 3., de hogy utána esetleg a Sony Pictures saját univerzuma keresztezi-e majd a Marvel Moziverzumot, kérdéses, bár a Morbius előzetesében Keselyű már feltűnt, így akár még az univerzumok egyesítése is összejöhet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Uncharted
Filmek

A Sony Pictures hivatalosan is dolgozik az Uncharted 2. részén

A rajongók addig követelték a folytatást, hogy végül elkészül az Uncharted 2....

Pókember: Nincs hazaút
Filmek

Tom Holland eloszlatott minden aggodalmat a Pókember 4. részével kapcsolatban

Tom Holland üzent a rajongóknak, hogy jó kezekben a Pókember 4.