Pókember

Tom Holland elárulta, hogy vajon Ben nagybácsit vagy Tony Starkot hozná vissza a halálból

A Pixar legújabb animációs filmje, az Előre bemutatója előtt arról kérdezték a Pókember-filmek sztárját, hogy mely karaktert hozná vissza a halálból.

A Pixar legújabb animációs filmje, az Előre bemutatója előtt arról kérdezték a Pókember-filmek sztárját, hogy mely karaktert hozná vissza a halálból.

A Pókember 3. munkálatai már elkezdődtek, nyáron pedig a forgatás is kezdetét veszi. Tegnap este az Előre díszbemutatóján elkerülhetetlennek tűnt, hogy a franchise címszereplőjét alakító Tom Hollandnak ne tegyenek fel kérdést a falmászóról. Így történt meg, hogy megkérdezték a színésztől, hogy melyik karaktereket hozná vissza a halálból, ám a válasz nem mindenkinek tetszett.

Úgy tűnik, hogy nemcsak a színész, de a riporter sem volt a helyzet magaslatán, hiszen kérdésében olyan karakterről is kérdezte a színészt, akit még hivatalosan nem láttunk a Marvel Moziverzumban. Ben nagybácsi, Tony Stark mellett még Gwen Stacy neve is elhangzott, akit hivatalosan nem láttunk a Marvel Moziverzumban, ám Holland Vasembert választaná, mert ismét szeretne Robert Downey Jr.-ral dolgozni. Sok rajongónak ez nem tetszett, és Redditen ki is fakadtak.

Eközben a Variety is közel férkőzött a színészhez, akik arról kérdezték, hogy ki támogatta őt az egész dráma ideje alatt, ami a Sony Pictures és a Disney között dúlt nyáron.

Hogy Pókember útja merre vezet, még nem tudni, csak az biztos, hogy jövőre érkezik a Pókember 3., de hogy utána esetleg a Sony Pictures saját univerzuma keresztezi-e majd a Marvel Moziverzumot, kérdéses, bár a Morbius előzetesében Keselyű már feltűnt, így akár még az univerzumok egyesítése is összejöhet.

Total
14
Shares
Previous Article
The Batman

Végre teljes képet kaptunk Robert Pattinson Batman jelmezéről, és még a Batmotort is elővették

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

A Sleight rendezője, J.D. Dillard és Luke Cage írója, Matt Owens egy új Star Wars-filmen dolgozik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!