Főoldal Filmek A Sony Pictures vezetőjének nagy tervei vannak Pókemberrel, és reméli, hogy a Disneyvel közösen évekig dolgozhatnak
Filmek

A Sony Pictures vezetőjének nagy tervei vannak Pókemberrel, és reméli, hogy a Disneyvel közösen évekig dolgozhatnak

Tavalyi évben a dolgok rosszra fordultak, végül a Disney és a Sony Pictures elásta a csatabárdot, így Pókembert nem kell nélkülözni a Marvel Moziverzumból.

710
Pókember
Forrás: Marvel Studios

Tavalyi évben a dolgok rosszra fordultak, végül a Disney és a Sony Pictures elásta a csatabárdot, így Pókembert nem kell nélkülözni a Marvel Moziverzumból.

A tavalyi év nyarán másról sem lehetett olvasni, minthogy a Disney és a Sony Pictures útjai elválnak, és a Tom Holland főszereplésében bemutatott Pókembert nem látjuk többet a Bosszúállók oldalán lógni, hiszen nem tudtak megegyezni a folytatásról. A dolgok hátterében természetesen a fránya anyagiak húzódtak meg, mert a Disney többet szeretett volna kérni, erre azonban a Sony nemet mondott.

Szerencsére aztán meghallgatták a rajongókat, amiben Tom Holland is fontos szerepet játszott, és a két fél új megállapodást írt alá, amely értelmében Pókember marad. Pontos részletet ezúttal sem osztottak meg, csak annyi ismert, hogy legalább egy filmre látjuk még, de a tervek szerint a Sony Pictures komolyan gondolja, így akár a Pókember 3. után is láthatjuk még a falmászót.

Az esetről a Disney filmrészleg vezetője, Alan Horn és a Sony Pictures elnöke, Tom Rothman is nyilatkozott a közelmúltban.

Sok rajongó ennek ellenére aggódik Pókember jövőjét illetően, hogy mi lesz majd a harmadik film után, továbbra is látjuk a falmászót a Disney színeiben, vagy a Sony Pictures saját terveire fókuszálnak inkább. Feltették a kérdést Rothman-nek, aki egészen pozitív választ adott a folytatással kapcsolatban:

Nagyon úgy tűnik, hogy nem szeretnének veszni hagyni egy ilyen sikertörténetet, és a Pókember 3. után látjuk még Pókembert a Marvel Studios színeiben. De hogy a Sony által épített karakterek feltűnnek-e a Marvelnél, nem tudni. Az viszont biztos, hogy Michael Keaton szereplésében Keselyű ott lesz a Morbiusban.

Pókember
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események