Wide Screen
Image default
Filmek

A Sony Pictures vezetőjének nagy tervei vannak Pókemberrel, és reméli, hogy a Disneyvel közösen évekig dolgozhatnak

Tavalyi évben a dolgok rosszra fordultak, végül a Disney és a Sony Pictures elásta a csatabárdot, így Pókembert nem kell nélkülözni a Marvel Moziverzumból.

Tavalyi évben a dolgok rosszra fordultak, végül a Disney és a Sony Pictures elásta a csatabárdot, így Pókembert nem kell nélkülözni a Marvel Moziverzumból.

A tavalyi év nyarán másról sem lehetett olvasni, minthogy a Disney és a Sony Pictures útjai elválnak, és a Tom Holland főszereplésében bemutatott Pókembert nem látjuk többet a Bosszúállók oldalán lógni, hiszen nem tudtak megegyezni a folytatásról. A dolgok hátterében természetesen a fránya anyagiak húzódtak meg, mert a Disney többet szeretett volna kérni, erre azonban a Sony nemet mondott.

Szerencsére aztán meghallgatták a rajongókat, amiben Tom Holland is fontos szerepet játszott, és a két fél új megállapodást írt alá, amely értelmében Pókember marad. Pontos részletet ezúttal sem osztottak meg, csak annyi ismert, hogy legalább egy filmre látjuk még, de a tervek szerint a Sony Pictures komolyan gondolja, így akár a Pókember 3. után is láthatjuk még a falmászót.

Az esetről a Disney filmrészleg vezetője, Alan Horn és a Sony Pictures elnöke, Tom Rothman is nyilatkozott a közelmúltban.

Úgy tűnt, hogy a rajongói bázis, ami mindannyiunknak fontos, valóban értékelte azt, amit Tom [Holland] és [a Pókember] csapat tett korábban. És tetszik neki. Tetszik nekik, ahogy a Marvel Moziverzum és Kevin Feige bemutatta. És hallottuk a visszajelzéseket odakintről, és azt tanácsolták, hogy az erők egyesítése valószínűleg ismét jó ötlet lenne.
Alan Horn

Sok rajongó ennek ellenére aggódik Pókember jövőjét illetően, hogy mi lesz majd a harmadik film után, továbbra is látjuk a falmászót a Disney színeiben, vagy a Sony Pictures saját terveire fókuszálnak inkább. Feltették a kérdést Rothman-nek, aki egészen pozitív választ adott a folytatással kapcsolatban:

Remélem. Szerintem egy klasszikus mindenki nyer szituáció. Szerintem ez egy győzelem a Sonynak és a Disneynek, és a rajongók, valamint a filmrendezők érdeme is. Az egyetlen dolog, amit mondhatok az, hogy a híráradat és a negatív hírek ritmusa nem feltétlenül fedik egymást… Úgy gondolom, hogy odaértünk volna, de a hírekben néhány dolog megelőzött.
Tom Rothman

Nagyon úgy tűnik, hogy nem szeretnének veszni hagyni egy ilyen sikertörténetet, és a Pókember 3. után látjuk még Pókembert a Marvel Studios színeiben. De hogy a Sony által épített karakterek feltűnnek-e a Marvelnél, nem tudni. Az viszont biztos, hogy Michael Keaton szereplésében Keselyű ott lesz a Morbiusban.

Pókember

Még több a témában...

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Kaptunk néhány forgatási videót Amerika Kapitány és Bucky prágai forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat