x
Filmek

Tom Holland ittasan segíthette a Disney és a Sony szakításának elkerülését

Tom Holland nemrégiben egy interjúban mesélte el a vicces történetet.

Tom Holland ittasan segíthette a Disney és a Sony szakításának elkerülését
  • Publisheddecember 6, 2019

Tom Holland nemrégiben egy interjúban mesélte el a vicces történetet.

Sokat cikkeztünk mi is a Disney és a Sony kálváriájáról, mely miatt sokáig úgy tűnt, hogy nem készítenek több Pókember-filmet együtt. A rajongók körében óriási felháborodást keltett a hír, mindkét cég sok támadást kapott a közösségi médiában. Főleg azért jelentett volna problémát a kettéválás, mert Pókember a saját filmjei mellett feltűnt az Marvel Moziverzum más produkcióiban is, így kontinuitási problémák léphettek volna fel. Ráadásul, Peter Parker fejlődésében markáns szerepe volt Tony Starknak. Végül azonban a két gigász megegyezett, most pedig Tom Holland elárulta, hogy ő milyen extravagáns módon segítette a szerződés létrejöttét.

A színész sokszor kifejezte, hogy nagyon csalódott volt a szakítási hír kapcsán, ez alkalommal pedig Jimmy Kimmelnek nyilatkozva elmondta, hogy egy esetben némileg ittas állapotban beszélt telefonon Bob Igerrel, a Disney vezérigazgatójával (ezt az eszmecserét néhány e-mail előzte meg a két szereplő között).

A hír akkor jött ki, mikor a D23 Expón voltunk, elpusztított. Szörnyű volt. Azt kérdeztem, hogy Bob Iger e-mail címét megkaphatom-e, mert el akartam mondani, hogy „Megköszöntem ezt a csodálatos öt évet az életemből. Megköszöntöm, hogy a legjobb irányba terelte az életem, és remélem, hogy a jövőben is együtt dolgozunk majd.” Miután elküldtem a levelet, nagyon gyorsan válaszolt, és szerette volna, ha telefonon folytatnánk, megkérdezte, hogy mikor leszek szabad.

Két, három nap telt el, a családommal elmentünk a helyi pubba. Rejtvényt fejtettünk, volt bennem három pint, nem sokat ettem, és kaptam egy telefonhívást egy ismeretlen számról. Volt egy olyan érzésem, hogy ez csak Bob Iger lehet, de részeg voltam.

A fiatal színész pedig a hívás során próbálta meggyőzni a vezetőt arról, hogy a cége ne szakítson a Sonyval. Holland elmondta, hogy fontos számára ez a projekt, épp ezért tett meg mindent a szétválás elkerüléséért.

Korábban már kiderült, hogy a Marvel az előttünk álló években sem lassít, akár évi négy film is várhat majd ránk az elkövetkezendő néhány esztendőben. Biztosak lehetünk benne, hogy ezekben az alkotásokban fontos szerepet szánnak az alkotók Peter Parkernek.

A Pókember 3. 2021. július 16-án, a Marvel Moziverzum negyedik fázisában debütál majd.

Pókember
Written By
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.