Wide Screen
Image default
Filmek

5 új Marvel-film bemutatóját jelentette be a Disney 2023-ig

Ahhoz vajon mit szól majd Martin Scorsese, hogy 2022-től kezdve egymást érik majd a szuperhősök a mozik kasszáinál?

Alan Horn nem viccelt legutóbb, mikor arról beszélt, hogy Kevin Feige és a Marvel Studios nagyobb sebességre kapcsol a jövőben, s az eddigi három film helyett akár négyet is bemutathatnak egy évben. A Marvel Moziverzum 4. fázis elsősorban a sorozatokról szól mintsem a mozifilmekről, hiszen csak a Fekete Özvegy-filmet, az Örökkévalókat, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendáját, a Doctor Strange az őrület multiverzumában és a Thor: Szerelem és mennydörgés folytatásokat jelentették be.

Minap azonban a Disney öt új, cím nélküli Marvel-filmet jelentett be 2023-mal bezárólag. A The Hollywood Reporter értesülései szerint az új filmek bemutatói a következő napokra esnek: 2022. október 7., 2023. február 17., 2023. május 5., 2023. július 28. és végül 2023. november 3. De hogy mely alkotásokat láthatjuk a felsorolt időpontokban, nem tudtuk meg, de pár ötletünk azért van.

Jelenállás szerint 2022-ben két filmet mutatnak be, hiszen a már megerősített Fekete Párduc 2. mellett újabb filmet jelentettek be most, de Kevin Feige már elmondta, hogy dolgoznak a Marvel Kapitány folytatásán, James Gunntól A galaxis őrzői vol. 3. is zöld utat kapott, és mint az elmúlt hetekben kiderült, Peyton Reed is visszatér, hogy lezárja A Hangya trilógiát. De akár beszélhetünk a Deadpool 3.-ról, ami szintén tervezés alatt áll, és akkor még hol vannak az új karakterek, az X-Menek, a Fantasztikus Négyes és Penge, akik szintén csatlakoznak az univerzumhoz.

Bosszúállók: Végjáték

Még több a témában...

Izgalmas pletykákat olvashatunk A Hangya folytatásáról, a főgonoszt és az új karaktereket is leleplezték?

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Bosszúállók: Ultron kora

Czanik Gergely

KRITIKA: A galaxis őrzői

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat