Kevin Feige

Alan Horn megerősítette Kevin Feige tervét, évente akár 3-4 Marvel-filmet is bemutathatnak

„Addig üsd a vasat, míg meleg” tartja a mondás, és úgy tűnik, hogy a Marvel is szeretné a legtöbbet kihozni a Marvel Moziverzumból.

„Addig üsd a vasat, amíg meleg” tartja a mondás, és úgy tűnik, hogy a Marvel is szeretné a legtöbbet kihozni a Marvel Moziverzumból.

A Bosszúállók: Végjáték és a Pókember: Idegenben filmekkel a Marvel Studios bemutatta a valaha volt legnagyobb filmes univerzum első felvonását, az Infinity Sagát, ám a franchise jelét sem adja, hogy a jövőben visszavennének a tempóból. Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke a San Diego-i Comic-Conon bejelentette a 4. fázist, de nem titkolta, hogy már az 5. és 6. fázison is dolgoznak, szóval a következő évtizedben is be vagyunk biztosítva szuperhősökkel.

A múltban egy, jobb esetben két Marvel-filmet ha bemutattak a mozikban, azonban ez a szám háromra nőtt 2017-től kezdődően, és most Martin Scorsese nagy bánatára ez a szám tovább fog nőni, hiszen Alan Horn, a Disney társelnöke és a filmrészleg vezetője megerősítette a The Hollywood Reporternek, hogy 3-4 filmmel számolnak a következő években.

Kevin Feige nem olyan rég kapott előléptetést, és már mint a Marvel kreatív vezető igazgatója építi az univerzumot, de emellett a messzi-messzi galaxisban is megveti lábát, hiszen Kathleen Kennedyvel közösen új Star Wars-filmen dolgoznak, de ennek ellenére sem az ő filmjüket mutatják be elsőként a Star Wars: Skywalker kora után. A Trónok harca készítői a napokban mondták le, hogy filmet készítsenek, mivel a Netflixszel nagy fába vágták fejszéjüket.

A Marvel Moziverzum a következő években a Fekete Özvegy-film, az Örökkévalók, a Shang-Chi és tíz gyűrű legendája, a Doctor Strange az őrült multiverzumban és a Thor: Szerelem és mennydörgés filmekkel bővül, de mellettük a Ms. Marvel, a Sólyomszem, a WandaVison, a Loki, a She-Hulk, a Moonknight, a The Falcon and the Winter Soldier élőszereplős Disney+ sorozatokkal is színesebb lesz a paletta.

Marvel Studios
Total
7
Shares
Previous Article
Terminátor

Arnold Schwarzenegger nyitott lenne a Két tűz között és Az utolsó akcióhős folytatásaira is

Next Article
The Mandalorian

A The Mandalorian így kapcsolódik a Star Wars -előzménytrilógiához

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!