Wide Screen
Image default
Filmek

Alan Horn megerősítette Kevin Feige tervét, évente akár 3-4 Marvel-filmet is bemutathatnak

„Addig üsd a vasat, amíg meleg” tartja a mondás, és úgy tűnik, hogy a Marvel is szeretné a legtöbbet kihozni a Marvel Moziverzumból.

A Bosszúállók: Végjáték és a Pókember: Idegenben filmekkel a Marvel Studios bemutatta a valaha volt legnagyobb filmes univerzum első felvonását, az Infinity Sagát, ám a franchise jelét sem adja, hogy a jövőben visszavennének a tempóból. Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke a San Diego-i Comic-Conon bejelentette a 4. fázist, de nem titkolta, hogy már az 5. és 6. fázison is dolgoznak, szóval a következő évtizedben is be vagyunk biztosítva szuperhősökkel.

A múltban egy, jobb esetben két Marvel-filmet ha bemutattak a mozikban, azonban ez a szám háromra nőtt 2017-től kezdődően, és most Martin Scorsese nagy bánatára ez a szám tovább fog nőni, hiszen Alan Horn, a Disney társelnöke és a filmrészleg vezetője megerősítette a The Hollywood Reporternek, hogy 3-4 filmmel számolnak a következő években.

Ez hosszú, de Kevin Feige ezen dolgozik. Évente három vagy négy filmet fog készíteni, és egymástól nagyon különbözők lesznek, majd meglátjátok.
Alan Horn

Kevin Feige nem olyan rég kapott előléptetést, és már mint a Marvel kreatív vezető igazgatója építi az univerzumot, de emellett a messzi-messzi galaxisban is megveti lábát, hiszen Kathleen Kennedyvel közösen új Star Wars-filmen dolgoznak, de ennek ellenére sem az ő filmjüket mutatják be elsőként a Star Wars: Skywalker kora után. A Trónok harca készítői a napokban mondták le, hogy filmet készítsenek, mivel a Netflixszel nagy fába vágták fejszéjüket.

A Marvel Moziverzum a következő években a Fekete Özvegy-film, az Örökkévalók, a Shang-Chi és tíz gyűrű legendája, a Doctor Strange az őrült multiverzumban és a Thor: Szerelem és mennydörgés filmekkel bővül, de mellettük a Ms. Marvel, a Sólyomszem, a WandaVison, a Loki, a She-Hulk, a Moonknight, a The Falcon and the Winter Soldier élőszereplős Disney+ sorozatokkal is színesebb lesz a paletta.

Marvel Studios

Még több a témában...

KRITIKA: Amerika kapitány: A tél katonája

Orosz Ferenc

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Thor: Sötét világ

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat