The Batman

Lelépett az HBO Max The Batman spin-off sorozat showrunnerje, Terence Winter

Jelenleg is keresik Terence Winter utódját a The Batman spin-off sorozat élére.

Még nyáron jött a hír, hogy Matt Reeves által megálmodott The Batman történetét egy spin-off sorozattal egészítik ki az HBO Max streamingszolgáltatón. Egy későbbi hírben kiderült, hogy Terence Wintert jelölték ki sorozat élére. A legújabb hírek pedig már arról árulkodnak, hogy a producer nem vállalta a projektet, lemondott a feladatról.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó készítője, Terence Winter többé már nem dolgozik az HBO Max exkluzív sorozatán. A forrás szerint a szakítás hátterében nem más húzódott meg, mint kreatív különbség, ahogy azt már megszokhattuk az elmúlt néhány évben. Pontos részleteket nem tudtuk meg az okról, miben nem egyeztek az érdekek, esetleg ütemezési gond is közrejátszott-e, vagy pusztán a felek akarata nem pendült egy húron.

Winter szerepét alig négy hónapja jelentették be, hogy ő fogja felügyelni majd a sorozatot, távozása pedig nagy érvágás lehet a stúdiónak. A tévés spin-off sorozatról mindössze annyit tudni, hogy története abban a közegben játszódik, mint amiben Matt Reeves rendezőtől a The Batman is. Bár arról semmi pontos információ nincs, hogy Robert Pattinson denevérembere szerepet kap-e benne, vagy csak és kizárólag Gotham City rendőreit fogja bemutatni, akik a Sötét lovag mellett a gengszterek által bűnnel fertőzött utcákat tisztogatják. Lényegében ez egybevág azzal, amit eddig is tudtunk a The Batmanről, hogy a főhős detektív oldalára fókuszál inkább.

A sorozat még címet sem kapott, de bennfentesek csak Gotham Central néven hivatkoznak rá, ami lényegében egy 2002-ben megjelent Ed Brubaker és Greg Rucka képregényírók művére tesz utalást. Még kérdőjeles, hogy Jeffrey Wright visszatér-e James Gordon rendőrfőnök szerepében.

Total
3
Shares
Previous Article

TESZT: Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay

Next Article

Jövőre lesz csak 12 perced

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!