Főoldal Filmek A Jurassic World: Dominion nem a franchise végét jelenti, hanem egy új éra kezdetét
Filmek

A Jurassic World: Dominion nem a franchise végét jelenti, hanem egy új éra kezdetét

Egy fejezet kezdődik a Jurassic World-trilógia után.

455
Jurassic World

Csaknem tizennégy évet kellett várnunk a folytatásra, ugyanis ennyi telt el 2001-ben Joe Johnsontól Jurassic Park 3. és a Colin Trevorrow Jurassic World filmje között, és még bő egy évet kell várni a Jurassic World: Dominion befejező részre, feltéve, ha nem tolják el a bemutatót, és lesz hol megnézni a filmet, mert az AMC Theatre és a Cineworld is annyira berágott a Universal Pictures stúdióra, hogy a stúdió filmjeit nem hajlandók vetíteni a jövőben.

Nem tudjuk, hogy hogyan végződik a trilógia, miután a dinoszauruszok kiszabadultak a Jurassic World: Bukott birodalommal, azonban Frank Marshall producer a Colliderrel folytatott beszélgetésben úgy fogalmazott, hogy a film nem a franchise végét jelenti, hanem valami újnak a kezdetét. Ez nagyjából egybevág azokkal a hírekkel, miszerint sorozaton is dolgoznak már.

Ez egy új éra kezdetét jelenti. Ma már a dinoszauruszok közöttünk élnek a szárazföldön, és remélem, hogy jó ideig még így is lesz.

Frank Marshall

Az Oscar-díjra jelölt producer nem ment bele részletekbe, hogy mire készülhetünk a harmadik részben, Marshall csak úgy összegezte a történetet, hogy ebben a veszélyes univerzumban az embereknek meg kell tanulniuk együtt élni és túlélni a vad dinoszauruszok oldalán.

Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplők mellett a már korábban bejelentett Jurassic Park három főszereplője, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is visszatér a befejező részre, de egyre több forrás számol be arról, hogy akár az eredeti film gyerek színészei is visszatérnek. Ők már rajtra készen várják a telefonhívást, ahogy azt egy korábbi interjúban is elmondták.

Jurassic World 3. történetét Colin Trevorrow rendező és Emily Carmichael (a fenn látható Battle at Big Rock rövidfilm írója) hozta össze, ami Trevorrow elmondása szerint egy thrillernek felel meg, és várhatóan Londonban már jövő hónapban elkezdik a forgatást. A film bemutatóját a stúdió korábban 2021. június 11-ére tűzte ki.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic-World-Chaos-Theory
Előzetesek

Megérkezett a Jurassic World: Káoszelmélet első kedvcsinálója

Befutott a Jurassic World: Káoszelmélet legelső kedvcsinálója, melyben visszatérhetünk immár egy dinoszauruszok...

Jurassic World: Világuralom
Filmkritikák

Jurassic World: Világuralom kritika

Falak közzé tárták a történetet, egyszerűen képtelen elhagyni a parkot.