Főoldal Filmek Justin Lin megerősítette, hogy közel teljesen kész a Halálos iramban 9.
Filmek

Justin Lin megerősítette, hogy közel teljesen kész a Halálos iramban 9.

A Halálos iramban 9. majdnem teljesen kész, hogy bemutassák a mozikban.

435
Halálos iramban 9.
Forrás: Universal Pictures

A The Fast Saga névre keresztelt franchise kilencedik részét eredetileg tavasszal mutatták volna be a mozikban, azonban a Universal Pictures elsők között törölte a premiert, s tolta el bő egy évvel a bemutatót. A filmhez már kaptunk egy előzetest is, most pedig Justin Lin rendező azt erősítette meg, hogy a film szinte teljesen elkészült. A család visszatér jövőre a mozikba.

Az ötödik alkalommal visszatérő rendező közösségi oldalán mondott köszönetet a stábtagoknak, dicséretet az elmúlt időben tanúsított megfeszítő munkáért ebben a viharos időszakban. Részleteket nem árult el a folytatásról, de a rajongók már nagyon várják a következő fokozatot, ami garantáltan rátesz egy lapáttal a korábbi baromságokra. Előbb Ludacris, majd Michelle Rodriguez tett utalást arra, hogy a kilencedik résszel talán még az űrt is meghódítják majd.

Az Instagramon tett bejegyzésben a rendező megerősítette, hogy a hangkeverés teljes egészében elkészült a filmhez. Lin úgy fogalmazott, hogy közel teljesen kész, szóval még mindig akadnak munkák a filmmel, ami egy ilyen nagy költségvetésű filmnél teljesen bevett szokás, hogy az utolsó pillanatig csiszolják a dolgokat. De a COVID-on kívül semmi sem gátolhatja meg abban, hogy 2021. május 28-án bemutassák a filmet a mozikban.

A Halálos iramban 9. részén túl pedig két részt még biztosan látunk a szériából, mert bár korábban a tizedik résszel szerették volna lezárni a történetet, Vin Diesel nemrég elszólta magát, hogy az utolsó részt két részre bontották, így kapunk egy 11. filmet is. Ezek mellett pedig kisebb, úgynevezett spin-off történetekkel is előállnak, ahogy a Halálos iramban: Hobbs és Shawnál tették – a folytatáson itt is dolgoznak.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...