x
BREAKING Előzetesek

Berobbant a Halálos iramban 9. első előzetese, és rögtön magyar szinkronnal

Vin Diesel és a Universal Pictures nem húzta vasárnapig, péntek este begördítették a Halálos iramban 9. első előzetesét.

  • Publishedfebruár 1, 2020

Vin Diesel és a Universal Pictures nem húzta vasárnapig, péntek este begördítették a Halálos iramban 9. első előzetesét.

Micsoda ünnepség közepette debütált a Fast Saga kilencedik rész első előzetese, mert a stúdió nem holmi Super Bowl finálé szünetében mutatta meg a rajongóknak az első ízelítőt, hanem egy élő koncert keretében Miamiból, amin természetesen Wiz Khalifa, Charlie Puth, Ozuna and Cardi B. mellett Ludacris is fellépett. De alighanem a rajongók inkább az előzetesre voltak kíváncsiak.

A forgatás óta meglehetősen nagy volt a csend a film körül, ám a hét közepén már kapott egy felvezetőt a trailer. Az eddig négy részt jegyző Justin Lin visszaült ötödik alkalommal is a kormánykerék mögé, és már azt is tudjuk, hogy a kilencedik után ő szállítja a franchise tizedik, és egyben utolsó részét. Legalábbis ami a fősodort illeti, mert spin-offok ettől még készülhetnek.

De elég is a dumából, biztonsági öveket becsatolni, mert ahogy elnézzük, ismét őrült fokozatra kapcsolnak a srácok, amit az angol nyelvű verzió mellett már magyar szinkronnal is megnézhettek YouTube csatornánkon.

Ami pedig a szereplőgárdát illeti, a folytatásban ott lesz Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster és Nathalie Emmanue, de Charlize Theron karaktere, Cipher is visszatér a nyolcadik részből, ám ahogy láttuk, a legnagyobb rosszfiút John Cena szállítja ezúttal. Illetve egy meglepetés visszatérőt is kaptunk, hiszen Sung Kang ismét szerepet kap, mint Han.

A Halálos iramban 9. országos bemutatója május 21-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.