Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Berobbant a Halálos iramban 9. első előzetese, és rögtön magyar szinkronnal

Vin Diesel és a Universal Pictures nem húzta vasárnapig, péntek este begördítették a Halálos iramban 9. első előzetesét.

Vin Diesel és a Universal Pictures nem húzta vasárnapig, péntek este begördítették a Halálos iramban 9. első előzetesét.

Micsoda ünnepség közepette debütált a Fast Saga kilencedik rész első előzetese, mert a stúdió nem holmi Super Bowl finálé szünetében mutatta meg a rajongóknak az első ízelítőt, hanem egy élő koncert keretében Miamiból, amin természetesen Wiz Khalifa, Charlie Puth, Ozuna and Cardi B. mellett Ludacris is fellépett. De alighanem a rajongók inkább az előzetesre voltak kíváncsiak.

A forgatás óta meglehetősen nagy volt a csend a film körül, ám a hét közepén már kapott egy felvezetőt a trailer. Az eddig négy részt jegyző Justin Lin visszaült ötödik alkalommal is a kormánykerék mögé, és már azt is tudjuk, hogy a kilencedik után ő szállítja a franchise tizedik, és egyben utolsó részét. Legalábbis ami a fősodort illeti, mert spin-offok ettől még készülhetnek.

De elég is a dumából, biztonsági öveket becsatolni, mert ahogy elnézzük, ismét őrült fokozatra kapcsolnak a srácok, amit az angol nyelvű verzió mellett már magyar szinkronnal is megnézhettek YouTube csatornánkon.

Ami pedig a szereplőgárdát illeti, a folytatásban ott lesz Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster és Nathalie Emmanue, de Charlize Theron karaktere, Cipher is visszatér a nyolcadik részből, ám ahogy láttuk, a legnagyobb rosszfiút John Cena szállítja ezúttal. Illetve egy meglepetés visszatérőt is kaptunk, hiszen Sung Kang ismét szerepet kap, mint Han.

A Halálos iramban 9. országos bemutatója május 21-én lesz.

Még több a témában...

Ludacris utalást tett arra, hogy akár az űrben is játszódhat a Halálos iramban 9.

Kévés Bence Mihály

Készül a Mad Max-előzményfilm, ám Charlize Theron nem tér vissza Furiosa szerepében

Kévés Bence Mihály

A Netflixre érkezhet az Atomszőke folytatása

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat