Halálos iramban 8

Bemutatták a Halálos iramban 9. első ízelítőjét, de az igazi előzetes csak pénteken érkezik

Már nem kell sokat várni a Halálos iramban 9. nagy előzetesére, mert pénteken befarol, de addig is itt egy poszter és teaser trailer.

Már nem kell sokat várni a Halálos iramban 9. nagy előzetesére, mert pénteken befarol, de addig is itt egy poszter és teaser trailer.

A Universal Pictures meglehetősen sokáig húzta a Halálos iramban franchise kilencedik rész reklámjával, hiszen a május végén érkező film még csak most kapta meg első poszterét, az előzetesre pedig még három napot várni kell, hiszen csak pénteken teszik közzé, de az első jelenetet már most megnézhetjük a filmből.

Ahogy látható a lenti videóban is, Dominic Toretto visszavonult a hősködéstől, és egy boldog családban él feleségével és fiával együtt, miközben az autószerelés minden szépségét igyekszik átadni az utókornak, azonban ezt a családi harmóniát valami megzavarja. Valami készülőben van, a valaha volt legnagyobb fenyegetéssel nézhetnek szembe majd a főszereplők, bár a mostani videóból nem derül ki, hogy pontosan milyen veszéllyel is néznek szembe, de talán majd pénteken okosabbak leszünk.

Sötétben tapogatózunk a történettel kapcsolatban, ugyanis a készítők nem osztottak még meg semmit, csak találgatunk a gonoszok terén, de az biztos, hogy Charlize Theron visszatér az előző részből, de hogy Cipheren kívül milyen más fenyegetéssel is kerülnek összetűzésbe, egyelőre homály fedi.

A kilencedik menetre visszatér még Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris”  Bridges, Nathalie Emmanuel, Anna Sawai, de a sok ismert arc mellett újakat is köszönthetünk majd a fedélzeten, John Cenával az élén, de Michael Rooker, Helen Mirren is ott lesznek.

A filmet május 22-én fogják bemutatni a mozikban, hogy majdnem egy évre rá, már a The Fast Saga tizedik részével pihenőre küldjék a szériát. Egy időre legalábbis…

Total
38
Shares
Previous Article
The Batman

Egy hivatalos fényképpel erősítettek rá, hogy forog a The Batman, ami a logót is leleplezte

Next Article
WandaVision

Paul Bettany azt mondta, hogy piszkosul őrült lesz a WandaVision, amibe hamarosan a rajongók is bepillanthatnak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!