Főoldal Filmek A Végjáték társrendezője, Joe Russo egészen új irányba vinné el a Star Wars univerzumot
Filmek

A Végjáték társrendezője, Joe Russo egészen új irányba vinné el a Star Wars univerzumot

A Russo testvérekkel felfedezni a Star Wars univerzumot?

453
A Russo testvérek

A Marvel Moziverzum grandiózus fináléját készítő Anthony és Joe Russo napjaink legfelkapottabb párosának számít, érthető okok miatt. Egy kis pihenőre mentek most, de nem tartják elképzelhetetlennek, hogy a jövőben ismét Marvel-filmet készítsenek. Joe Russo a napokban arról mesélt, ha kipróbálnák magukat a messzi-messzi galaxisban, és akkor teljesen új irányba vinnék el a történetet. Ez egy remek alkalom lenne erre, hiszen a Star Wars: Skywalker korával a legendás Skywalker történet lezárult, s a Lucasfilm új történeteket fog elmesélni a következő évtizedben.

A Disney a következő Star Wars-film bemutatóját 2022-ra jegyezte be, amiről még mindig semmi információ. Bár a stúdió párhuzamosan több projekten is dolgozik, ott vannak a Disney+ sorozatok, Rian Johnson még mindig az új trilógia tervén munkálkodik, J.D. Dillard egy női főszereplős történetre kapott szerződést, Taika Waititi és Kevin Feige is kipróbálja magát a Marvel Studiostól. Miközben sok rajongó ácsingózik karrierjük során egy ilyen felkérésre, addig a Russo testvéreket annyira nem hozza lázba a messzi-messzi galaxis.

A ComicBook készített interjút Joe Russo rendezővel, aki a beszélgetés során kitért arra, hogy mit szeretne felfedezni ebben a messzi-messzi galaxisban, ha egyszer filmet rendeznének.

Úgy értem, imádom azt a homokozót, amiben most [Jon] Favreau játszik, és azt az időkeretet, amit feltár most a Star Wars univerzumban. Nyilvánvalóan ez rendkívül fontos számunkra, mint gyerekeknek, és rendkívül fontos vágyunk, hogy filmrendezőkké váljunk. Nem tudom, hogy van-e különleges [karakter], de úgy értem, hogy szerintem nagyon sok történetet elmeséltek, kezdve az eredeti univerzummal. Nagyon érdekes lenne egy egészen új irányba elvinni a történetet, és talán új karakterekkel egy teljesen másik időszakban.

Joe Russo

Lényegében a Lucasfilm pont erre készül, hiszen korábbi bejelentésükben úgy fogalmaztak, hogy új karaktereket és a galaxis eddig fel nem fedezett tájaira kalauzolják el a rajongókat. Talán még a Russo testvéreknek is jut szerep ebben, hiszen Kevin Feige történetét Taika Waititi mellett ők is elmesélhetik majd, látva, hogy milyen kiváló munkát végeztek a Marvelnél.

A Russo testvérek

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Zsivány Egyes
Filmek

Mennyi pénzből gazdálkodtak a Lázadók a Birodalom ellen vívott csatában?

A Birodalom minden tekintetben túlerőben volt a Lázadókkal szemben.

Vasember
Filmek

A Russo testvérek elárulták, miért nem lenne jó ötlet visszahozni Robert Downey Jr. Vasemberét

Vasember visszatérésének hírére Robert Downey Jr. csak ráerősített év elején.