Star Wars: Skywalker kora

A Sleight rendezője, J.D. Dillard és Luke Cage írója, Matt Owens egy új Star Wars-filmen dolgozik

Egy friss jelentés szerint a Lucasfilm egy Star Wars-film rendezésével bízta meg J.D. Dillard rendezőt és Matt Owens írót.

Egy friss jelentés szerint a Lucasfilm egy Star Wars-film rendezésével bízta meg J.D. Dillard rendezőt és Matt Owens írót.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a Walt Disney Studios és a Lucasfilm legújabb kiszemeltje a Sleight, a Sweetheart és a Devotion filmek író-rendezője J.D. Dillard, miközben az új Star Wars-film történetét Matt Owens készíteni. Owens nem áll távol a stúdiótól, hiszen az elmúlt időben több közös projektje is volt a Mavellel, kezdve a Luke Cage, A Védelmezők és a S.H.I.E.L.D. ügynökei sorozatokkal.

Az azonban egyelőre nem világos, hogy a filmet a hagyományos színházban tervezik bemutatni, vagy esetleg a tavaly novemberben induló Disney+ streamingszolgáltatón teszik közzé. Ugyanakkor fontos leszögezni, hogy Dillard és Owens projektje egy teljesen különálló film lesz, ami sem Kathleen Kennedy és Kevin Feige történetével, sem pedig Rian Johnson trilógiájával nem áll kapcsolatban. Utóbbiról hivatalos információt nem kaptunk, de Johnson szerint még mindig tervben van, nem mondtak le róla.

A Disney a 2022. december 16., 2024. december 20. és a 2026. december 18-ai dátumokat már kibérelte magának egy-egy Star Wars-film bemutatóra, ám továbbra sem tudni, hogy ezekben az időkben kitől és milyen filmet fognak bemutatni, különös tekintettel arra, hogy a stúdió kiemelt figyelmet fordít az újdonsült platformjára, mert ahelyett hogy rohannának vissza a színházba, inkább a streamingszolgáltató előnyeit próbálják kihasználni. De a Disney+ nemcsak a Star Wars franchise életében játszik fontos szerepet, hanem a Marvel Moziverzuméban is, hiszen idén két sorozatot, a The Falcon and the Winter Soldier és a WandaVision is érkezik.

Star Wars: Skywalker kora
Total
31
Shares
Previous Article
Pókember

Tom Holland elárulta, hogy vajon Ben nagybácsit vagy Tony Starkot hozná vissza a halálból

Next Article
Wonder Woman 1984

A Wonder Woman 1984 legújabb képén az Arany Sas páncélt nézhetjük meg közelebbről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!