Kevin Feige

Kathleen Kennedy szerint még nagyon korai Kevin Feige Star Wars-filmjéről beszélni

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige a messzi-messzi galaxisban is kipróbálja magát, de még nagyon-nagyon messze vagyunk a bemutatótól.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige a messzi-messzi galaxisban is kipróbálja magát, de még nagyon-nagyon messze vagyunk a bemutatótól.

A franchise jövője ködbe burkolózott, senki sem tudja, hogy mi történik a Star Wars: Skywalker kora bemutatója után, hiszen J.J. Abrams decemberben lezárja a történetet. Bár a Disney tavasszal már bejelentett három cím nélküli Star Wars-filmet, de se címet, se rendezőt nem társítottak az alkotások mellé, így nehéz megmondani, hogy mit hoz a jövő, hiszen a Disney irányítása alatt eddig nem ment minden olajozottan a Lucasfilmnél.

Kennedy nemrég hosszasan ecsetelte, hogy mi vezetett ahhoz, hogy az elmúlt években olyan sok rendező távozott a Lucasfilmtől, ugyanakkor a stúdió elnök asszonya arra is rávilágított, hogy mi kellett, hogy a Marvel Moziverzum sikeréért felelős Kevin Feige csatlakozott a messzi-messzi galaxishoz, s közösen dolgoznak ki egy Star Wars-filmet.

Mondanunk sem kell, hogy mennyire várjuk, hogy Feige mire lesz képes az asztalnál, a kreatív irányítása alatt milyen történettel állnak elő a Lucasfilmnél, mert ha valaki képes többrészes történettel előrukkolni, akkor az ő, elég csak a Marvel Moziverzum 23 részes sikertörténetét megnézni.

Total
1
Shares
Previous Article
Kathleen Kennedy

Kathleen Kennedy elárulta, hogy miért lépett le annyi rendező

Next Article

Nem teljesít jól a Stadia?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!