A Russo testvérek

A Russo testvérek az esélyeket latolgatták, hogy visszatérnek-e a Marvelhez

Anthony és Joe Russo a Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték után távoztak a Marveltől, de lehet, hogy hamarosan visszatérnek?

Anthony és Joe Russo a Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték után távoztak a Marveltől, de lehet, hogy hamarosan visszatérnek?

Miután egy grandiózus fináléval végződött a Marvel Moziverzum harmadik fázisa, a Russo testvérek egy kis pihenőre mentek. Persze még így sem tudják letenni a kamerát, csak kisebb költségvetésű filmeken dolgoznak, és saját produkciós céget alapítottak AGBO néven. Az Esquire cikkéből megtudtuk, hogy nagyon elfoglaltak Tom Holland főszereplésével készült Cherry szerkesztésével, és a napokban bemutatott Chris Hemsworth nevével fémjelzett Tyler Rake: A kimenekítés promótálásával is akad bőven teendőjük a Netflix mellett.

A rajongók nagyon szeretnék, ha hamarosan újra Marvel-filmen dolgoznának a Russo testvérek, akik már korábban is utaltak a visszatérésre, szóval a kérdés inkább az, hogy mikor látjuk-e őket ismét a Marvelnél?

Kevin, Lou, Victoria [Alonso] imádjuk őket, és mindenkit a Marvelnél, és mindig egy nagy lehetőséget keresünk a közös munkára. Ha eljön a megfelelő pillanat, biztos vagyok benne, hogy mindannyian benne leszünk.Joe Russo

Testvére mellett Anthony Russo egy nagyon fontos dolgot is elárult, hogy miért lehetettek sikeresek a Bosszúállók-filmek, amelyek minden tekintetben a Marvel Moziverzum legsikeresebb alkotásai lettek, és a Bosszúállók: Végjátéknak még a trón legmagasabb fokáról is sikerült letaszítani James Cameron nagysikerű Avatar alkotását.

Az egyik ok, amiért képesek voltunk megtenni mindkét Bosszúállók-filmmel, a Végtelen háborúval és a Végjátékkal is az az, hogy nem gondoltunk a Marvel Moziverzum jövőjére. Kimondottan az eddig megtett út lezárására fókuszáltunk, s mindezt a leglátványosabb, érzelmileg beteljesítő, katartikus, meglepő módon gondoltuk végig. Ennyi volt a munkánk a filmekkel. Szerintem mi nem lettünk volna képesek megcsinálni, ha a filmekkel a Marvel Moziverzum jövőjére is gondolnunk kellett volna. Minden, amit ezekkel a filmekkel töltöttünk az volt, hogy mit tehetünk mesemondóként.Anthony Russo

Ez alapján úgy tűnhet, hogy a Marvel virágzó sikerben akkor úszik, ha nem követnek szabályokat, csak mindig az adott szituációra és történetre koncentrálnak. Nyilván nem erről volt szó, ez egy rendkívül lesarkított vélemény, bár a Marvel Studios nem követ olyan szigorú szabályokat, mint a Lucasfilm, azért még így is van beleszólásuk a történetekbe, és egy keret mögé kell felhúzni a sztorit, szóval, az alaptörténetet a Marvel már megtervezte korábban.

Total
37
Shares
Previous Article
Tenet

Az AMC Theatre nem fog kinyitni addig Amerikában, amíg ezt a két filmet be nem mutatják

Next Article
A galaxis őrzői vol. 2.

Tonnányi easter egg maradt rejtve A galaxis őrzői vol. 2. gyomorforgató jelenetében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!