A galaxis őrzői vol. 2.

Tonnányi easter egg maradt rejtve A galaxis őrzői vol. 2. gyomorforgató jelenetében

James Gunn rendező néhány hete már húsvéti tojásvadászatra hívta a rajongókat, amihez kaptunk most egy kis segítséget is.

James Gunn rendező néhány hete már húsvéti tojásvadászatra hívta a rajongókat, amihez kaptunk most egy kis segítséget is.

A galaxis őrzői franchise rendezője még április elején, Húsvéthoz közeledve hívta fel a rajongók figyelmét, hogy az ünnep alkalmából ideje vadászatra indulni, hiszen A galaxis őrzői vol. 2. húsvéti tojásokat részben, csaknem a felét sikerült megtalálni az évek alatt, szóval bőven akadnak még rejtett utalások a filmben, amik arra várnak, hogy a rajongók felfedezzék őket.

James Gunn mindig is arról volt híres, hogy szereti a közösségi médiát, és milyen ironikus, pont ez sodorta bajba két éve, amikor a rendező múltjában áskálódtak és olyan bántó, sértő bejegyzésekre leltek, amiért a Disney kirúgta egy rövid időre. Később a Disney megkegyelmezett neki, Gunn mindkét oldalra visszatért az eset után, a karantén idején pedig még aktívabb lett. Majdhogynem hetente tart kérdez-felek közönségtalálkozót a rajongóival a közösségi felületeken, mely során a rajongók felteszik kérdésüket, majd a rendező mikor írásban, mikor szóban válaszol azokra.

Hétvégén is egy ilyenre került sor Twitteren, aminek egyik fő témája egy korábbi kérdés volt, hogy a húsvéti tojásokat hol rejtették el a filmben. Bár nem árulta el azokat, de egészen konkrét helyszínt mondott, ami hemzseg az easter eggektől. A legtöbb utalást abban a gyomorforgató jelenetben találjuk, amikor Nebula és Gamora egymás torkának esik, majd egy koponyákkal teli tömegsírra bukkannak, amiről később kiderül, hogy valamikor ezek is Ego gyerekei voltak. A gyomorforgató jelenetben sok idegen testet is láttunk más franchiseból is, szóval itt az ideje, hogy alaposabban, képkockáról-képkockára fésüljük át a termet, és kutassunk easter eggek után.

Minden egyes alkalommal, amikor Ego találkozott egyik gyerekével, más és más alakot öltött, hogy elcsábítsa, s elvegye életerejét, hiszen csak így jutott elég erőhöz, hogy planétákat zabáljon fel. Világuralomra törő tervének része volt egykor Yondu is, akit arra használt fel, hogy begyűjtse nemzett gyerekeit a galaxisból, leszállítsa neki, azonban Peter előtt mindegyik kudarcot vallott, és végzett velük. Nekik láttuk a csontvázaikat az élő bolygó felszíne alatt.   

Total
2
Shares
Previous Article
A Russo testvérek

A Russo testvérek az esélyeket latolgatták, hogy visszatérnek-e a Marvelhez

Next Article

A Genesis Noir egy üde színfolt a palettán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!