A galaxis őrzői

Lehet gyűjteni a húsvéti tojásokat, hiszen alig több mint a felét találták meg A galaxis őrzőiben

A galaxis őrzői rendezője, James Gunn mindenkit húsvéti tojás vadászatra biztat, hiszen az évek alatt mindössze alig több mint a felét találták meg a rajongók.

A galaxis őrzői rendezője, James Gunn mindenkit húsvéti tojás vadászatra biztat, hiszen az évek alatt mindössze alig több mint a felét találták meg a rajongók.

Nem titok, hogy A galaxis őrzői az egyik olyan film a Marvel Moziverzumban, amiben még nem találták meg az összes húsvégi tojást, pedig a rajongók évek óta keresik James Gunn által elbújtatott úgynevezett easter eggeket a filmben. Gunn meglehetősen aktív az elmúlt néhány napban, sorra válaszolja meg a rajongói kérdéseket közösségi oldalán, így azt, hogy miért változtatták meg a Hatalomkő színét az első filmben, és mit csinált Űrlord miután legyőzték Thanost a Végjátékban.

És hogy milyen közel állunk ahhoz, hogy megtaláljuk az összes húsvéti tojást A galaxis őrzőiben? Nos… Gunn szerint nagyon távol, pusztán a tojások 60%-kát fedezték fel a rajongók. A dolog azért is annyira érdekes, hiszen tavaly augusztusban már feltették a kérdést, és akkor azt válaszolta a filmrendező, hogy “részben felfedték őket”.

Sajnos annyi teória megjelent már, lehetetlen kitalálni, hogy a 60%-ból melyik helyes. És hacsak Gunn nem osztja meg velünk a kulcsot, akkor majdhogynem lehetetlen lesz megfejteni a rejtélyt, s megtalálni valamennyi húsvéti tojást. Bármennyire is szeretnénk, hogy Gunn elárulja őket, nem fogja megtenni, mert látszólag rendkívül jól szórakozik azon, ahogy a rajongók tojásokra vadásznak.

És abban is egészen biztosak lehetünk, hogy a The Suicide Squad és az azután érkező A galaxis őrzői vol. 3. is tele lesz rejtélyes utalással, s csak arra várnak, hogy a rajongók megtalálják őket. A The Suicide Squadot 2021. augusztus 6-án fogják bemutatni, de a trilógia folytatása eddig nem kapott premierdátumot a Marveltől.

Total
8
Shares
Previous Article

KRITIKA: Doctor Strange

Next Article
Star Wars: Az utolsó Jedik

J.J. Abrams vágói szerint Rian Johnson szándékosan Az ébredő Erő ellen dolgozott

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!