Mordály

James Gunn megint utalt rá, hogy Mordálynak milyen nagy szerep jut A galaxis őrzői vol. 3. részben

Már többször is olvasni lehetett arról, hogy A galaxis őrzői franchise harmadik részében Mordály főszereplővé léphet elő, megismerjük a múltját.

Már többször is olvasni lehetett arról, hogy A galaxis őrzői franchise harmadik részében Mordály főszereplővé léphet elő, megismerjük a múltját.

Annak ellenére, hogy Mordály mindkét A galaxis őrzői filmben szerepet kapott, valamint a Bosszúállók: Végtelen háborúban és a Végjátékban is fontos szerepet játszott, a Marvel még mindig nem mutatta be, vagy mesélte el a karakter eredettörténetét. Nyilván, ezt a képregényekben és az animációs rajzfilmben már feldolgozták, de a filmben mindössze néhány utalást láttunk Mordály származására. Az első filmben láttuk a hegeket és az implantátumokat a hátán, és megjegyzést tett rá, hogy nem ő kérte, hogy megalkossák.

Mordály eredetéről már régóta pletykálnak, hogy a trilógia befejező része válasszal szolgál majd erre a kérdésre, amit most James Gunn rendező tegnap megerősített a rajongóknak. Gunn ismét telefont ragadott, és közösségi oldalán rajongóival közösen beszéltek meg néhány dolgot. Így derült ki, hogy a Hatalomkő eredetileg más színű lett volna az első részben, de a Thor: Sötét világ miatt meg kellett változtatni lilára a kristály színét.

Gunn elmondta, hogy kedvenc mosómedvénk fontos szerepet játszik majd a harmadik részben, utalva ezzel, hogy látjuk a karakter eredetét is majd. Ez pedig egyet jelent azzal, amit a képregények szerelmesei már jó ideje tudnak, hogy a Halfworld és Mordály szerelme, Lylla is szerepet kap a filmben.

A forgatást eredetileg az idei év elején kezdték volna, de mivel a Disney kirúgta a rendezőt két éve, át kellett alakítani a menetrendet, és a harmadik részt picit pihentetni. Végül a stúdió megbocsátott Gunn-nak, így ő írja és rendezi a befejező részt. Legvalószínűbb, hogy 2023-ban mutatják be a filmet, ami biztosan a negyedik Thor-film után játszódik majd, de azért előtte még az Őrzők visszatérnek Thor oldalán.  

Total
1
Shares
Previous Article
Amerika kapitány: Polgárháború

KRITIKA: Amerika Kapitány: Polgárháború

Next Article

Szárnyalnak a Witcher 3 eladásai

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!