Bosszúállók: Végjáték

Vin Diesel megerősítette, hogy a Galaxis Őrzői visszatérnek a Thor 4. részben

Vin Diesel éppen legújabb filmje, a Bloodhost reklámkörútján volt, amikor arról mesélt, hogy a Galaxis Őrzői visszatérnek a Thor: Szerelem és mennydörgésben.

Vin Diesel éppen legújabb filmje, a Bloodhost reklámkörútján volt, amikor arról mesélt, hogy a Galaxis Őrzői visszatérnek a Thor: Szerelem és mennydörgésben.

A színész nagy bajba került, miután a Thor: Szerelem és mennydörgés folytatásával kapcsolatban valami olyat árult el, amit a Marvel Studios szeretett volna a lehető legtovább titokban tartani. Történetesen a színész csakúgy kifecsegte, hogy a Galaxis Őrzőit legkorábban a Thor 4. részben látjuk.

Fontos szem előtt tartani azt is, hogy A galaxis őrzői vol. 3. bemutatója eredetileg a Thor: Szerelem és mennydörgés előtt lett volna, ám miután a Disney kirúgta James Gunnt a megjegyzései miatt, a dolgok megváltoztak, s egy időre parkoló pályára kerültek az Őrzők. Elképzelhető tehát, hogy Diesel a forgatókönyv egy korai változatát lapozta.

A Bloodshot népszerűsítése közben James Gunn tervéről faggatták, majd megerősítette, hogy mindenki kedvenc csapata szerepelni fog Taika Waititi rendező folytatásában.

Izgatottan várom, hogy James Gunn barátom, megcsinálja ezt a csillagos ötös filmet. Végzett a The Suicide Squad forgatásával, szóval éppen csak rátette kezét. A Thor rendezője arról beszélt nekem, hogy a filmben feltűnnek majd a Galaxis Őrzői is. Ez nagyon érdekes lesz, senki sem tudja, talán még nekem sem kellett volna beszélnem erről.Vin Diesel

A Thor: Szerelem és mennydörgés alaposan felforgatja majd az unalmas mindennapokat a Marvel Moziverzumban, és ahogy láttuk a Bosszúállók: Végjáték végén, Thor az Őrzők hajóján kozmikus utazásra indult, és elképzelhető, hogy a mennydörgés istene a film elején az Őrzők segítségével ered Natalie Portman, azaz A Hatalmas Thor nyomába.

Thorral legközelebb 2021. november 5-én találkozunk, akkor mutatják be ugyanis a Thor franchise negyedik részét.

Total
16
Shares
Previous Article

Hallottatok már a magyar fejlesztésű No More Light-ról?

Next Article
Emily Blunt

Emily Blunt még mindig bízik benne, hogy elkészül A holnap határa folytatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!