Főoldal Filmek Natalie Portmannek fogalma sem volt arról, hogyan fog visszatérni a Thor: Szerelem és mennydörgésben
Filmek

Natalie Portmannek fogalma sem volt arról, hogyan fog visszatérni a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Még a San Diego-i Comic-Conon jelentették be a negyedik Thor-filmet, melyben Jane Fostert megformáló Natalie Portman is visszatér.

526
Thor Natalie Portman

Még a San Diego-i Comic-Conon jelentették be a negyedik Thor-filmet, melyben Jane Fostert megformáló Natalie Portman is visszatér.

A Marvel Studios sokkolta a rajongókat nyáron a Thor: Szerelem és mennydörgés bejelentésével, hogy a negyedik részben visszatér Natalie Portman karaktere, Jane Foster. Taika Waititi rendezőtől azt is megtudtuk, hogy a film A hatalmas Thor képregényeket veszi majd alapul, vagyis a korábbi hírekkel ellentétben Jane nem a női Thor lesz a filmben.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Natalie Portman a Jimmy Kimmel Live műsor vendége volt, ahol elárulta, hogy legalább annyira sokkot kapott a hírtől, mint a rajongók a San Diego-i Comic-Con Hall H termében.

Nem tudtam. Úgy értem, hogy tisztában voltam, hogy van egy történet, de nem tudtam, hogy valójában arra készülnek, hogy megfilmesítik a tervet.

Portman azt is beismerte, hogy nemcsak a rajongóknak, de számára is nagy pillanat volt, mikor Waititi átnyújtotta neki a Mjölnirt, és a magasba emelte nyáron.

Nem gyakoroltam korábban, szóval csak felemeltem, és nagyon nehéz volt.

Kíváncsian várjuk, hogy a történet hogyan hozza össze a karaktereket, hiszen Thor és Jane legutóbb a Thor: Sötét világban találkoztak, bár a Bosszúállók: Végjátékban is szerepelt, de ott a korábbi fel nem használt jeleneteket porolták csak le.

A Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatója 2021. november 5-én lesz.

Thor

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események