Wide Screen
Image default
Filmek

Natalie Portmannek fogalma sem volt arról, hogyan fog visszatérni a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Még a San Diego-i Comic-Conon jelentették be a negyedik Thor-filmet, melyben Jane Fostert megformáló Natalie Portman is visszatér.

A Marvel Studios sokkolta a rajongókat nyáron a Thor: Szerelem és mennydörgés bejelentésével, hogy a negyedik részben visszatér Natalie Portman karaktere, Jane Foster. Taika Waititi rendezőtől azt is megtudtuk, hogy a film A hatalmas Thor képregényeket veszi majd alapul, vagyis a korábbi hírekkel ellentétben Jane nem a női Thor lesz a filmben.

Natalie Portman a Jimmy Kimmel Live műsor vendége volt, ahol elárulta, hogy legalább annyira sokkot kapott a hírtől, mint a rajongók a San Diego-i Comic-Con Hall H termében.

Nem tudtam. Úgy értem, hogy tisztában voltam, hogy van egy történet, de nem tudtam, hogy valójában arra készülnek, hogy megfilmesítik a tervet.

Portman azt is beismerte, hogy nemcsak a rajongóknak, de számára is nagy pillanat volt, mikor Waititi átnyújtotta neki a Mjölnirt, és a magasba emelte nyáron.

Nem gyakoroltam korábban, szóval csak felemeltem, és nagyon nehéz volt.

Kíváncsian várjuk, hogy a történet hogyan hozza össze a karaktereket, hiszen Thor és Jane legutóbb a Thor: Sötét világban találkoztak, bár a Bosszúállók: Végjátékban is szerepelt, de ott a korábbi fel nem használt jeleneteket porolták csak le.

A Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatója 2021. november 5-én lesz.

Thor

Még több a témában...

Bob Iger ígéri, hogy a Deadpool a Disney kötelékében is marad R-besorolású

Kévés Bence Mihály

Hadigép kőkemény új páncélt kapott a Bosszúállók: Végjáték folytatásra

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios már megerősített alkotásai az 5. fázisból – 1. rész

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább