Főoldal Játékok [NYCC 2019] Kamala Khan, avagy Ms. Marvel is játszható karakter lesz a Marvel’s Avengers játékban
JátékokBREAKING

[NYCC 2019] Kamala Khan, avagy Ms. Marvel is játszható karakter lesz a Marvel’s Avengers játékban

A New York-i Comic-Conon jelentették be, hogy a Bosszúállók hat eredeti tagja mellett Kamala Khan, azaz Ms. Marvel is játszható lesz.

540
Kamala Khan Ms Marvel

A New York-i Comic-Conon jelentették be, hogy a Bosszúállók hat eredeti tagja mellett Kamala Khan, azaz Ms. Marvel is játszható lesz.

Kevin Feige a D23 Expón bejelentette, hogy a Disney+ streamingszolgáltató a Ms. Marvel-sorozatnak is otthont ad majd, és a jövőben nagyobb szerepet szánnak a karakternek. Ezek után a Crystal Dynamics fejlesztőcsapata a New York-i Comic-Conon újabb taggal gazdagította a jövő májusban érkező Marvel’s Avengers videojátékot, és Vasemberen, Thoron, Hulkon, Fekete Özvegyen és Sólyomszemen kívül Kamala Khan, a Marvel képregények első pakisztáni származású szuperhőse is játszható karakter lesz. Sőt, a bejelentéshez egy új előzetest is kaptak a rajongók, ami a karaktere szerepét és eredettörténetét hivatott bemutatni.

Eddig, ami kiderült a játékról, hogy a Bosszúállók felbomlottak, miután Amerika Kapitány halálát lelte az A-napra keresztelt tragikus kimenetelű csatában, csak az nem volt világos, hogy öt évvel később ki fogja össze majd újra a Föld legnagyobb hőseit. Az új előzetesből kiderült, hogy Kamala Khan is részt vett az A-nap akcióban, mint Bosszúállók rajongó, így most rajta a sor, hogy egyesítse a Föld legnagyobb hőseit.

 

A Bosszúállók felbomlásával és a szuperhősök száműzésével az A-napon vákuum keletkezett. Az üres teret az úgynevezett AIM szervezet kívánta betölteni. A cégnél abban hisznek, hogy az ellenőrizetlen erővel bíró labilis emberek veszélyesek, ezért úgy vélik, hogy a tudomány biztonságosabb, mint a szuperhősök.

Kamala Tony Starktól és Bruce Bannertől kér segítséget, mert az AIM-től ellopott bizonyíték azt igazolja, hogy az A-napon történt események mesterkéltek voltak. Ms. Marvel olyan szuperképességek birtokában van, minthogy képes megnyújtani végtagjait, de ezentúl remek hacker is. A játékban Sandra Saad kölcsönzi majd a karakter hangját.

A Marvel’s Avengers 2020. május 15-én jelenik meg PC-re, Google Stadiára, Xbox One és PlayStation 4 konzolokra.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Avengers
Játékok

Hatalmas leárazást kapott a Marvel’s Avengers, mielőtt végleg eltűnik az áruházakból

A Crystal Dynamics Marvel-játéka szeptember végéig fillérekért megvásárolható, aztán örökre eltűnik.

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek új előzetese összehozza a hősöket

Ősszel visszatérnek a Marvelek, és meg kell tanulniuk csapatban harcolni.

Ms. Marvel
Sorozatkritikák

Ms. Marvel 1. évad kritika

A Ms. Marvel lett az egyik legjobb és legszerethetőbb eredettörténet a Marvel-karakterekhez.