Főoldal Előzetesek A Marvelek új előzetese összehozza a hősöket
Előzetesek

A Marvelek új előzetese összehozza a hősöket

Ősszel visszatérnek a Marvelek, és meg kell tanulniuk csapatban harcolni.

100

A Marvel Studios kiadott egy featurette-et (mondjuk rá, hogy egy új előzetest) az ősszel érkező Marvelek című folytatáshoz. A 2018-as Marvel Kapitány folytatásában visszatér Carol Danvers, akihez csatlakozik a Disney+ sorozatának főszereplője Kamala Khan, valamint Monica Rambeau, és természetesen Nick Fury is, aki a Titkos invázió után ismét elhagyta a Földet.

A filmhez kiadott új előzetesben amellett, hogy feleleveníti a három hős korábbi kalandjainak eseményeit, rengeteg izgalmas új felvételt is tartalmaz. A Marvel Kapitány, a WandaVízió és a Ms. Marvel felvételei mellett új jeleneteket is kapunk az MCU közelgő folytatásából. A teaser előzetesben láthatjuk, ahogy Carol Danvers (Brie Larson), Monica Rambeau (Teyonah Parris) és Kamala Khan (Iman Vellani) útjai keresztezik egymást, és megtanulnak csapatként dolgozni. Azt is láthatjuk a lenti videóban, hogy Danvers és Rambeau először találkoznak egymással, miután Monica elvesztette édesanyját, és a feszültség tapintható a két hős között.

Carol Danvers, vagyis Marvel Kapitány visszaszerezte személyazonosságát a zsarnoki kreektől és bosszút állt a Legfőbb Intelligencián. Ám a nem várt következmények az univerzum destabilizációjának terhét rótták Carol vállaira. Miután kötelességteljesítés közben egy kree forradalmárhoz köthető, rendellenes féreglyukba kerül, képességei összekeverednek a Jersey Cityben élő, Marvel Kapitány-rajongó Kamala Khan, azaz Ms. Marvel képességeivel, illetve Carol elhidegült unokahúga, az asztronauta Monica Rambeau kapitány képességeivel. A szokatlan hármasnak meg kell tanulnia csapatként dolgozni, hogy Marvelekként megmentsék a világegyetemet.

A film főszereplői Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton és Park Seo-joon. A rendező Nia DaCosta, a producer pedig Kevin Feige. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Mary Livanos és Matthew Jenkins executive producerek. A forgatókönyvet Megan McDonnell, Nia DaCosta, Elissa Karasik és Zeb Wells írta.

Marvelek bemutatójára 2023. november 9-én kerül sor a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...

Aquaman és az elveszett királyság
BREAKINGElőzetesek

Jason Momoa és Patrick Wilson Atlantisz megmentésére siet az Aquaman és az elveszett királyság első előzetesében

Végre bemutatták az Aquaman és az elveszett királyság előzetesét, amitől leesett az...