Főoldal Filmek James Gunn válaszolt Martin Scorsese kijelentésre, miszerint a Marvel-filmek nem filmek
Filmek

James Gunn válaszolt Martin Scorsese kijelentésre, miszerint a Marvel-filmek nem filmek

Martin Scorsese nagysikerű rendező szavai A galaxis őrzői franchise rendezőjéhez, James Gunnhoz is elértek, aki válaszolt Scorsese állítására.

502
James Gunn

Martin Scorsese nagysikerű rendező szavai A galaxis őrzői franchise rendezőjéhez, James Gunnhoz is elértek, aki válaszolt Scorsese állítására.

Az Empire Magazine bírta szóra Martin Scorsese rendezőt legújabb alkotása, a The Irishman reklámozása közben, amikor is a rendező olyat mondott, hogy sok Marvel-rajongó dühös tekintettel meredt rá. Véleménye szerint a Marvel Studios alkotások nem moziba való filmek, hanem vidámparki kalandnak foghatók fel, ugyanakkor hozzátette, hogy rendkívül jól kivitelezett filmekről beszélünk, és a körülményekhez képest a színészek a legjobbat hozzák ki belőle.

James Gunn fülébe jutott a hír, aki Twitteren válaszolt, miközben megjegyezte, hogy Martin Scorsese egyike az öt kedvenc rendezőjének, de ettől eltekintve még szomorú kijelentése miatt, és bár negatív szavakkal illette a Marvel Moziverzum alkotásait – beleértve az övéit is – továbbra is kedveli munkássága miatt.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”James Gunn”]Martin Scorsese az egyike az öt kedvenc rendezőmnek. Felháborítónak tartottam, amikor az emberek anélkül háborodtak fel a Krisztus utolsó megkísértése ellen, akik még csak nem is látták a filmet. Szomorú vagyok, hogy most ugyanúgy ítélkezik a filmjeim fölött. Ennek ellenére mindig is szerettem Socrsese-t, hálás vagyok, amivel hozzájárult a mozikhoz, és alig várom, hogy lássam a The Irishman-t.[/penci_blockquote]

James Gunn jelenleg a The Suicide Squad rebooton dolgozik a DC-nél, és majd csak utána tér haza a Marvelhez, hogy elkészítse A galaxis őrzői vol. 3.-at. A Disney még 2018 nyarán rúgta ki a rendezőt a múltban tett megjegyzéseiért, de miután Alan Horn társelnökkel elásták a csatabárdot, az Őrzők kedvenc rendezője visszatérhet a trilógia élére. A galaxis őrzői vol. 3. bemutatója ismeretlen, de állítólag valamikor 2022-ban kerülhet mozikba.

Martin Scorsese

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események