Főoldal Filmek James Gunn a The Suicide Squad csapat egy részéről posztolt a forgatás első napjáról
Filmek

James Gunn a The Suicide Squad csapat egy részéről posztolt a forgatás első napjáról

James Gunn rendező egy The Suicide Squad csapatfotóval jelentkezett be hétvégén a forgatást megelőző előkészületről.

519
James Gunn

James Gunn rendező egy The Suicide Squad csapatfotóval jelentkezett be hétvégén a forgatást megelőző előkészületről.

A Warner Bros. még a hónap elején erősítette meg, hogy a The Suicide Squad forgatása szeptember végén kezdetét veszi, később a Marvel Studiostól átigazolt rendezőnek köszönhetően a szereplőgárdáról is lehullt a lepel, köztük sok meglepetéssel, ám Gunn óvva intett attól, hogy beleszeressünk a karakterekbe, hiszen mint ahogy a filmcím is mutatja, ez egy „öngyilkos osztag”, így lesznek áldozatok.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A szerepeket már leosztották, köztük sok visszatérővel az első részből, Margot Robbie, Viola Davis, Jai Courtney és Joel Kinnaman mellett sok új belépővel a fedélzeten. Most hétvégén a direktor hivatalos Twitter-oldalán jelent meg egy kép a The Suicide Squad néhány szereplőjéről, balról jobbra haladva a képen Flula Borg, Daniela Melchior, David Dastmalchian, James Gunn, Jennifer Holland, Nathan Fillion, Sean Gunn és Mayling Ng.

Az előzetes hírek szerint a forgatás első állomása a Georgia államban található Atlanta Studios lesz, és a tervek szerint három hónapot töltenek majd itt filmezéssel, hogy utána átruccanjanak Panamára, ahol további jeleneteket vesznek filmre.

A The Suicide Squad amerikai bemutatója 2021. augusztus 6-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...