The Suicide Squad James Gunn

A The Suicide Squad forgatása Atlantában kezdődik, majd James Gunn Panamában folytatja

Beszámolók szerint a The Suicide Squad munkálatai e hónapban kezdődnek Atlantában, majd később Panamában folytatják a DC Moziverzum egyik legjobban várt alkotását.

Beszámolók szerint a The Suicide Squad munkálatai e hónapban kezdődnek Atlantában, majd később Panamában folytatják a DC Moziverzum egyik legjobban várt alkotását.

A sorozatos kudarcok után végre beindulni látszik a Warner Bros. szuperhősszekere, hiszen az Aquaman és a Shazam! után a Joker-film is elsöprő sikert ért el a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, amire korábban egy szuperhősfilm sem volt képes, elhoznia az Arany Oroszlán díjat. De a Joker után is akadnak impozáns címek, hiszen érkezik a Wonder Woman 1984, a The Batman és a The Suicide Squad is, amit történetesen James Gunn forgat. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Noha részleteket nem tudunk a James Gunn-féle The Suicide Squad-filmről, de a legfrissebb hírek szerint a szuperhősökből és gazemberekből álló csapat elhagyja a folytatásban az Egyesült Államokat, hiszen a George államban található atlantai filmstúdión kívül Panamában is rögzítenek jeleneteket.

A ComicBook úgy tudja, hogy a forgatást már szeptemberben elkezdik, s a tervek szerint három hónapot időznek majd Atlantában, hogy utána Panama felé vegyék az irányt, ahol további egy hónapot töltenek majd. A lap nem bízta a véletlenre, megkereste a stúdiót is, akik megerősítették, hogy valóban e hónapban kezdődnek munkálatok, de helyszínekre nem tértek ki.

Nem teljesen tiszta, hogy James Gunn egy folytatáson, vagy egy rebooton dolgozik, mindössze annyit tudunk, hogy sok új belépő mellett akadnak majd visszatérő karakterek is. A direktor korábban már megerősítette egy bejegyzésben, az előző filmből visszatér Margot Robbie Harley Quinnje; Viola Davis, mint a keménykezű Amanda Waller; Jai Courtney, mint a szeszkazán Bumeráng kapitány és a csapat vezetője Rick Flagg, akit újra Joel Kinnaman fog alakítani.

Sajnos azonban Will Smith zsúfolt naptára miatt kénytelen volt lemondani a forgatást, akinek szerepét előbb Idris Elbának szánták, azonban a készítők jobbnak látták, ha Deadshot kimarad a folytatásból. Elba titokzatos karaktere mellett láthatjuk majd David Dastmalchian-t (A Hangya, A sötét lovag) is, mint Polda-Dot Man; Flula Borg, Steve Agee, mint King Shark, de a Firefly – A szentjánosbogár és a Castle sorozatokból ismerős Nathan Fillion; a The Walking Deadből és A galaxis őrzőiből Michael Rooker, illetve Taika Waititi rendező is tárgyal jelenleg a stúdióval.

2021. augusztus 6-ától keresd a mozikban a The Suicide Squadot.

Suicide Squad

Total
4
Shares
Previous Article
Venom

Andy Serkis a vártnál jóval korábban kezdi a Venom 2. forgatását

Next Article
Suicide Squad

James Gunn leleplezte a The Suicide Squad teljes szereplőgárdáját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!