Wide Screen
Image default
Filmek

James Gunn megerősítette, hogy Harley Quinn sem hiányozhat The Suicide Squad-filmből

Egy ideje már téma volt, hogy Harley Quinn végül szerepet kap-e a James Gunn-féle The Suicide Squad-filmben, amit végül a rendező most megerősített.

Box Office szempontból egy kasszasiker volt a Suicide Squad – Öngyilkos osztag, azonban a kritikusok már nem osztják ezt a véleményt, ahogy egyes rajongók sem voltak kibékülve a szuperhősfilmmel. Most azonban mindenki A galaxis őrzői franchise rendezőjére figyel, miután a Disney kirúgta James Gunnt, a Warner Bros. tárt karokkal várta őt, és átadták neki a The Suicide Squad rendezés jogát, csak azt nem tudni, hogy folytatás készül, vagy új alapokról indul újra a történet.

Rengeteg pletykát olvashattunk már Margot Robbie Harley Quinn karakteréről, hogy benne lesz-e a The Suicide Squad-ban, avagy a Birds of Prey bemutatója után pihenőre küldik a karaktert. Ezt most a direktor közösségi oldalán megcáfolta, ugyanis a szólófilmje után másodszor is Öngyilkos tag lesz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Many thanks to the lovely folks from @microsoft who set us up with a #KingSharkade for the cast and crew’s downtime during pre-production and production on #TheSuicideSquad.

James Gunn (@jamesgunn) által megosztott bejegyzés,

Ahogy a fenti képek is mutatják, a Microsoft is némi támogatást nyújt a DC Comics adaptációihoz, miközben James Gunn a harmadik képen a Scrabble játéktáblán King Shark mellett Harley nevét is kitette, ezzel pedig megerősített minden korábbi pletykát a Joker-lányról. De arra is van egy nevünk, hogy ki lehet King Shark, hiszen Michael Rooker neve többször is szóba került már – talán erre enged utalni a második képe a Galaxis Őrzői csapatáról. Persze nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy Gunn erőszeretettel játszik a rajongókkal a különféle médiumokban, így lehet, hogy ez is csak egy kacsa.

Harley Quinn legközelebb február 7-én tér vissza a Birds of Preyben, majd 2021. augusztus 6-án a The Suicide Squadban.

Harley Quinn

Még több a témában...

Zack Snyder elárulta, eredetileg milyen szerepet szánt Wonder Womannak a Batman Superman ellenben

Kévés Bence Mihály

Nem streaming lett belőle, hanem két hónappal eltolták a Wonder Woman 1984 bemutatóját

Kévés Bence Mihály

Jelentést kaptunk, hogy áll most az Aquaman 2. forgatókönyve, és mi újság a The Trench-filmmel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon