Főoldal Filmek Yondut játsszó színész csatlakozhat a James Gunn-féle The Suicide Squad reboothoz
Filmek

Yondut játsszó színész csatlakozhat a James Gunn-féle The Suicide Squad reboothoz

A rajongók kedvenc karakterét játszó Michael Rooker is szerepet kaphat James Gunn The Suicide Squad rebootjában.

712
Suicide Squad Michael Rooker King Shark Header

A rajongók kedvenc karakterét játszó Michael Rooker is szerepet kaphat James Gunn The Suicide Squad rebootjában.

Mikor bejelentették James Gunn rendezőt a DC-nél, sok rajongóban felmerült egy kérdés, hogy a Galaxis Őrzői közül kik fogják még követni a rendezőt a DC-hez, hiszen akkor még nem tudtuk, hogy a Disney megkegyelmez Gunn-nak. A Disney döntését leginkább Dave Bautista viselte meg, aki erősen bírálta a Disney döntését, később pedig bejelentkezett egy szerepre is a DC-nél. Úgy tűnik azonban, hogy nem ő, hanem John Cena kapja meg a titokzatos szerepet – talán Peacemaker -, most pedig úgy tűnik, hogy Michael Rooker is szerepet kap a filmben, mégpedig King Shark szerepében.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A The Wrap értesülései szerint Rooker már megkezdte a tárgyalásokat egy titokzatos szerepről James Gunn új filmjében. Rooker igazán nagy sikert A galaxis őrzői franchiseban ért el, ahol Yondut játszotta, de sokáig Merle Dixon meghatározó figurájának bőrébe is belebújt a The Walking Dead című sorozatban. Amennyiben összejön Rookernek a szerep, akkor ez lehet a két A galaxis őrzői rész, a Slither – Féltél már nevetve? és a Super után az ötödik film a kedvenc rendezőjével.

Köszönhetően a Flash tévésorozatnak a King Shark karakter egyre nagyobb népszerűségnek örvend a rajongók körében, akit az 1990-es években egy Karl Kesel nevezetű úriember alkotott meg a DC képregényében, azonban most először láthatjuk filmvásznon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.