Wide Screen
Image default
Pletykák

Yondut játsszó színész csatlakozhat a James Gunn-féle The Suicide Squad reboothoz

A rajongók kedvenc karakterét játszó Michael Rooker is szerepet kaphat James Gunn The Suicide Squad rebootjában.

Mikor bejelentették James Gunn rendezőt a DC-nél, sok rajongóban felmerült egy kérdés, hogy a Galaxis Őrzői közül kik fogják még követni a rendezőt a DC-hez, hiszen akkor még nem tudtuk, hogy a Disney megkegyelmez Gunn-nak. A Disney döntését leginkább Dave Bautista viselte meg, aki erősen bírálta a Disney döntését, később pedig bejelentkezett egy szerepre is a DC-nél. Úgy tűnik azonban, hogy nem ő, hanem John Cena kapja meg a titokzatos szerepet – talán Peacemaker -, most pedig úgy tűnik, hogy Michael Rooker is szerepet kap a filmben, mégpedig King Shark szerepében.

A The Wrap értesülései szerint Rooker már megkezdte a tárgyalásokat egy titokzatos szerepről James Gunn új filmjében. Rooker igazán nagy sikert A galaxis őrzői franchiseban ért el, ahol Yondut játszotta, de sokáig Merle Dixon meghatározó figurájának bőrébe is belebújt a The Walking Dead című sorozatban. Amennyiben összejön Rookernek a szerep, akkor ez lehet a két A galaxis őrzői rész, a Slither – Féltél már nevetve? és a Super után az ötödik film a kedvenc rendezőjével.

Köszönhetően a Flash tévésorozatnak a King Shark karakter egyre nagyobb népszerűségnek örvend a rajongók körében, akit az 1990-es években egy Karl Kesel nevezetű úriember alkotott meg a DC képregényében, azonban most először láthatjuk filmvásznon.

Még több a témában...

Eredetileg Thanos sokkal nagyobb szerepet kapott volna A galaxis őrzőiben

Kévés Bence Mihály

Sylvester Stallone és Michael Rosenbaum fontos Marvel karaktereket alakítanak A galaxis őrzői vol. 2.-ben!

Plesovszki Nándor

James Gunn válaszolt arra, látunk-e Foxtól bárkit A galaxis őrzői vol 3. részben

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább