Yondut játsszó színész csatlakozhat a James Gunn-féle The Suicide Squad reboothoz

A rajongók kedvenc karakterét játszó Michael Rooker is szerepet kaphat James Gunn The Suicide Squad rebootjában.

A rajongók kedvenc karakterét játszó Michael Rooker is szerepet kaphat James Gunn The Suicide Squad rebootjában.

Mikor bejelentették James Gunn rendezőt a DC-nél, sok rajongóban felmerült egy kérdés, hogy a Galaxis Őrzői közül kik fogják még követni a rendezőt a DC-hez, hiszen akkor még nem tudtuk, hogy a Disney megkegyelmez Gunn-nak. A Disney döntését leginkább Dave Bautista viselte meg, aki erősen bírálta a Disney döntését, később pedig bejelentkezett egy szerepre is a DC-nél. Úgy tűnik azonban, hogy nem ő, hanem John Cena kapja meg a titokzatos szerepet – talán Peacemaker -, most pedig úgy tűnik, hogy Michael Rooker is szerepet kap a filmben, mégpedig King Shark szerepében. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A The Wrap értesülései szerint Rooker már megkezdte a tárgyalásokat egy titokzatos szerepről James Gunn új filmjében. Rooker igazán nagy sikert A galaxis őrzői franchiseban ért el, ahol Yondut játszotta, de sokáig Merle Dixon meghatározó figurájának bőrébe is belebújt a The Walking Dead című sorozatban. Amennyiben összejön Rookernek a szerep, akkor ez lehet a két A galaxis őrzői rész, a Slither – Féltél már nevetve? és a Super után az ötödik film a kedvenc rendezőjével.

Köszönhetően a Flash tévésorozatnak a King Shark karakter egyre nagyobb népszerűségnek örvend a rajongók körében, akit az 1990-es években egy Karl Kesel nevezetű úriember alkotott meg a DC képregényében, azonban most először láthatjuk filmvásznon.

Total
6
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

A Marvel hősök közül ki hány percet szerepelt a Bosszúállók: Végjátékban?

Next Article

Pellentesque porttitor nec amet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!