Wide Screen
Image default
Filmek

James Gunn egy képet osztott meg a The Suicide Squad storyboardjáról

Az egyik kedvelt Marvel rendező még mielőtt nekiesne A galaxis őrzői vol. 3. résznek, még elkészíti a The Suicide Squad rebootját.

Az egyik kedvelt Marvel rendező még mielőtt nekiesne A galaxis őrzői vol. 3. résznek, még elkészíti a The Suicide Squad rebootját.

Sokan hiányolták James Gunnt a hétvégi Los Angeles-i Bosszúállók: Végjáték világpremierjéről – miután a Disney megkegyelmezett az Őrzők rendezőjének -, azonban a rendezőnek nyomos oka volt kihagyni a nagy eseményt, ugyanis elmondása szerint teljes bedobással a The Suicide Squad folytatáson dolgozik, amiről most az első képet is megosztotta.

Lehetetlen megmondani, hogy Gunn mit vázolt fel a filmből, kit láthatunk a storyboardon, már csak azért is felesleges belemenni találgatásokba, hiszen az elmúlt időben több ellentmondásos hírről is olvashattunk. Előbb úgy tudtuk, hogy a Suicide Squad teljes rebootot kap, új karakterekkel, majd később már arról olvashattunk, hogy Harley Quinn (Margot Robbie) mellett már Viola Davis (Amanda Waller) és Boomeráng kapitány (Jai Courtney) is visszatérnek jövő nyáron a DC alkotásában. Úgy tűnik, hogy az igazság valahol a kettő között van, James Gunn filmje valóban figyelmen kívül fogja hagyni az előző részt, azonban történet szempontjából két-három karaktert viszont fogunk látni.

Idris Elba eredetileg Will Smitht váltotta volna Deadshot szerepében, azonban a terv változott, így Elba egy teljesen új karakter bőrébe bújik majd, de részleteket nem osztottak meg a titokzatos szerepről. Időközben John Cena az ŰrDongó alakítása után kulcsfontosságú szerepet kaphat a filmben, de akárcsak Elba esetében, úgy Cena szerepét is homály fedi.

James Gunn jövő nyáron tervezi bemutatni a The Suicide Squad folytatást, hogy azután hazatérjen a Marvel Studioshoz, s befejezze A galaxis őrzői vol. 3. részt.

Még több a témában...

David Ayer a Suicide Squad egyik törölt jelentéről beszélt, amiről még egy megégett arcú Joker képet is posztolt

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher és rendezők így reagáltak Az Igazság Ligája rendezői változatának bejelentésére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat